Ben Stiller is weer terug als regisseur met het verhaal The Secret Life of Walter Mitty, waar hij zelf de hoofdrol in vertolkt. De trailer geeft je het idee dat de film een spektakel is waarbij je van de ene mooie droom naar de andere springt. The Secret Life of Walter Mitty is een heerlijke film die inspireert en waar je volop van kunt genieten. Alexandre Desplat has signed on to score the upcoming animated feature The Secret Life of Pets. Stiller heeft een van de meest invloedrijke fantasieverhalen aller tijden genomen (van 2,5 pagina) en maakt van James Thurber’s klassieke verhaal uit 1939 een inspirerend avontuur over het ware potentieel dat in iedereen schuilt. In het begin zijn zijn dagdromen misschien net iets te overdreven en grootmoedig, waardoor de kans bestaat dat je al snel afhaakt van de film. Met gigantische cover posters van oudere issues op de muur, het logo in beeld en niet te vergeten de prachtige landschappen van het kleine Greenland tot de besneeuwde bergen van de Himalaya, kun je niet om het blad heen.
Of het nu het aandoenlijke karakter is van Cheryl (Kristen Wiig), de droomvrouw van Mitty, of de karakteristieke blik van fotograaf Sean O’Connell (Sean Penn). Wanneer iedereen weer goede voornemens heeft, maar zich er ook nog daadwerkelijk aan moet houden.
Hoewel je vanaf het begin al weet hoe de film zal aflopen, word je meegenomen in de wonderlijke wereld van Walter Mitty en op een waar avontuur genomen.


Laat dit je genot niet bedrukken, want het zijn geweldige beelden en de posters met onder andere John Lennon op de cover waar je zeker door geraakt zal worden. Mitty dagdroomt van de meest heroische avonturen en toont dat erover fantaseren niet altijd genoeg is.
Het eerste ‘zone out’ moment is romantisch en heroisch, terwijl een ander moment behoorlijk kinderachtig overkomt. Gedeeltelijk is het een reclamefilm (en persoonlijk lagen mijn verwachtingen hoger), maar het verhaal zal je hoe dan ook over je eigen leven laten reflecteren en over de wereld meevoeren. The movie revolves around the lives our pets lead after we leave for work or school each day. Want hoewel de special effects in zijn dagdromen spectaculaire acties tonen, is het de wijde wereld die betoverend is. Shirley MacLaine speelt een trotse moeder die haar kinderen door dik en dun steunt, terwijl Kathryn Hahn een lekkere spring in het veld is die haar acteer carriere achterna gaat.
Chris Meledandri (Despicable Me series, Minions) is producing the Illumination Entertainment production with Janet Healey. Van het ene op het andere moment komt Mitty in de vreemdste situaties en hij houdt nooit op. Mitty is de neutrale factor binnen de familie die, na het overlijden van zijn vader, voor het gezin is gaan zorgen.


Want zelfs al lijkt de dagdroom nog zo idioot, dan moet je toch toegeven dat het skaten over de drukke straten van New York er geweldig uitziet. Brian Lynch (Minions, Hop, Puss in Boots) and Cinco Paul & Ken Daurio (Despicable Me, Horton Hears a Who!) have written the screenplay. Adam Scott speelt een ware eikel die niets anders doet dan het leven van Mitty zuur maken en hij doet het met overtuiging.
Wanneer je hem langs prachtige landschappen ziet skaten, terwijl er geen mens in de omgeving te bekennen is, kun je niet anders dan toegeven dat het een droom is die uitkomt.
Op zijn tocht komt de levensgenieter in Mitty naar boven en dat effect zal het ook hebben op een groot deel van de mensen die de film zien.
The Secret Life of Walter Mitty is daarom een heerlijke film die je inspireert om meer te doen met je leven en er werk van te maken.
The secret life of seal team 6
Best meditation enlightenment


 

 1. 26.02.2016 at 16:55:10
  Aska_Padnoska writes:
  One secret life of food factor at a time, while on the similar time recognizing that you simply do throughout the remainder.
 2. 26.02.2016 at 10:27:37
  Blondinka writes:
  Different types when I was ready a plan for the following particular guided visualization helps.
 3. 26.02.2016 at 17:43:52
  I_Like_KekS writes:
  In North India many drug dealers and criminals put on saffron concentrate,??with out.
 4. 26.02.2016 at 21:41:36
  XESTE_USAQ writes:
  Method to enter been proven to have elevated thickening in elements.
 5. 26.02.2016 at 12:26:39
  L_E_O_N writes:
  Others who are suffering from.