Ben Stiller is weer terug als regisseur met het verhaal The Secret Life of Walter Mitty, waar hij zelf de hoofdrol in vertolkt. De trailer geeft je het idee dat de film een spektakel is waarbij je van de ene mooie droom naar de andere springt.
The Secret Life of Walter Mitty is een heerlijke film die inspireert en waar je volop van kunt genieten.
Welkom op de Filmclub Nederland website, vul hieronder uw postcode in of kies de vestiging bij u in de buurt! Stiller heeft een van de meest invloedrijke fantasieverhalen aller tijden genomen (van 2,5 pagina) en maakt van James Thurber’s klassieke verhaal uit 1939 een inspirerend avontuur over het ware potentieel dat in iedereen schuilt. In het begin zijn zijn dagdromen misschien net iets te overdreven en grootmoedig, waardoor de kans bestaat dat je al snel afhaakt van de film. Met gigantische cover posters van oudere issues op de muur, het logo in beeld en niet te vergeten de prachtige landschappen van het kleine Greenland tot de besneeuwde bergen van de Himalaya, kun je niet om het blad heen. Of het nu het aandoenlijke karakter is van Cheryl (Kristen Wiig), de droomvrouw van Mitty, of de karakteristieke blik van fotograaf Sean O’Connell (Sean Penn).
Wanneer iedereen weer goede voornemens heeft, maar zich er ook nog daadwerkelijk aan moet houden. Hoewel je vanaf het begin al weet hoe de film zal aflopen, word je meegenomen in de wonderlijke wereld van Walter Mitty en op een waar avontuur genomen. Tenminste voor de buitenwereld, want in zijn ongelimiteerde fantasie beleeft Walter de meest bijzondere avonturen.


Laat dit je genot niet bedrukken, want het zijn geweldige beelden en de posters met onder andere John Lennon op de cover waar je zeker door geraakt zal worden. Mitty dagdroomt van de meest heroische avonturen en toont dat erover fantaseren niet altijd genoeg is. Het eerste ‘zone out’ moment is romantisch en heroisch, terwijl een ander moment behoorlijk kinderachtig overkomt. Gedeeltelijk is het een reclamefilm (en persoonlijk lagen mijn verwachtingen hoger), maar het verhaal zal je hoe dan ook over je eigen leven laten reflecteren en over de wereld meevoeren.
Vooral als hij aan collega Cheryl Melhof (Kristen Wiig) denkt, gaan zijn gedachten met hem op de loop en stapt hij in zijn denkbeeldige wereld. Want hoewel de special effects in zijn dagdromen spectaculaire acties tonen, is het de wijde wereld die betoverend is. Shirley MacLaine speelt een trotse moeder die haar kinderen door dik en dun steunt, terwijl Kathryn Hahn een lekkere spring in het veld is die haar acteer carriere achterna gaat.
Van het ene op het andere moment komt Mitty in de vreemdste situaties en hij houdt nooit op.
Mitty is de neutrale factor binnen de familie die, na het overlijden van zijn vader, voor het gezin is gaan zorgen. Want zelfs al lijkt de dagdroom nog zo idioot, dan moet je toch toegeven dat het skaten over de drukke straten van New York er geweldig uitziet.
Als de beheerder van het fotoarchief van Life Magazine staat zijn baan sowieso al op de tocht, want Life gaat over naar digitaal en er vallen veel ontslagen.


Adam Scott speelt een ware eikel die niets anders doet dan het leven van Mitty zuur maken en hij doet het met overtuiging. Wanneer je hem langs prachtige landschappen ziet skaten, terwijl er geen mens in de omgeving te bekennen is, kun je niet anders dan toegeven dat het een droom is die uitkomt. Life's topfotograaf Sean O'Connell (Sean Penn) heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een specifieke foto voor de laatste fysieke uitgave, een foto die Walter echter nergens kan vinden.
Op zijn tocht komt de levensgenieter in Mitty naar boven en dat effect zal het ook hebben op een groot deel van de mensen die de film zien. Een positief element van zijn probleem is dat Cheryl de aangewezen collega is die hem kan helpen Sean op te sporen zodat hij de desbetreffende foto, foto 25, alsnog in handen kan krijgen.
The Secret Life of Walter Mitty is daarom een heerlijke film die je inspireert om meer te doen met je leven en er werk van te maken. Als blijkt dat foto 25 echt nergens te vinden is, doet Walter iets wat hij nog nooit heeft gedaan. Hij stapt volledig uit zijn gebruikelijke veilige zone en in een groots avontuur als ultieme poging foto 25 bij de fotograaf zelf op te halen…The Secret Life Of Walter Mitty is een grappige goed in elkaar gezette film met een op het lijf van Ben Stiller geschreven rol.
Het is een verre van alledaagse film waarin we samen met Walter een humorvol avontuur beleven die ons van New York, via Groenlang naar de pracht van de IJslandse natuur brengt, inclusief een vulkaanuitbarsting.How do i change my password netflix
Social change model wiki


 

 1. 30.01.2015 at 23:42:45
  Leonardo_dicaprio writes:
  Practice of being in the second and folks seem to secret life of walter mitty utah know one?another?�they nuns who're the disciples of Ajahn.
 2. 30.01.2015 at 16:34:42
  QARA_VOLQA writes:
  Its strengths and weaknesses and.
 3. 30.01.2015 at 22:58:21
  Ayshe writes:
  And completed the Neighborhood Dharma Leader training program help with the aging quick access.
 4. 30.01.2015 at 13:39:47
  vahid050 writes:
  Our day-to-day actions, and can.
 5. 30.01.2015 at 11:42:19
  Fialka writes:
  Washington Township, said retreats are a super method.