Jedan od najvecih svjetskih proizvodaca pametnih telefona Coolpad u sijecnju je ove godine sa sluzbenim ulaskom na trzista zapadne Europe najavio dolazak novog proizvoda – Coolpada Porto S. Coolpad Porto S ima prekrasan i detaljan 5’’ ekran HD rezolucije (1280×720), koji sadrzi cak 294 piksela po incu. Sa samo 7,6 mm, Coolpad Porto S jedan je od najtanjih pametnih telefona u svojoj cjenovnoj kategoriji, a ispod privlacnog eksterijera nalazi se mocan Mediatek™quad-core procesor. Coolpad Porto S dolazi s Android™ 5.1 Lollipop sustavom, koji je svjeze dizajniran, brzi, ucinkovitiji i manje opterecuje vasu bateriju. Kroz odabrane rubrike donosimo vam zanimljive informacije i savjete te vas pozivamo da zajedno s nama stvarate stranicu kako bi sto bolje odgovorila vasim potrebama.
S obzirom da je stranica tek u zacetku nadamo se da cemo vremenom zadovoljiti vase potrebe i zelje, a sve vase ideje i savjeti su uvijek dobrodosli.


En 1886, le libraire Adolf Verloc heberge au-dessus de sa petite librairie des reunions d'anarchistes, petits-bourgeois, intellectuels et idealistes. Belle adaptation du roman de Joseph Conrad, servi par un casting consequent, ce film peche toutefois du cote de la realisation de Hampton un peu confuse. Coolpad znacajno ulaze u osmisljavanje smartphonea inovativnog dizajna, visoke kvalitete tepovoljnih cijena, a ovaj model kombinira sve te znacajke.
Kao sto je i obecano, Coolpad je ukljucio pregrst noviteta u ovaj model, tako da Miravision™ engine moze pomoci korisnicima pri poboljsanju kvalitete slike na zaslonu za jos bolje vizualno iskustvo. Coolpad Porto S sadrzi straznju kameru od 8 MP s LED bljeskalicom te s lakocom moze snimati full HD 1080 video, koji se moze gledati direktno na smart TV-u. Il est en fait un agent double a la fois au service des Russes et de la police de sa Gracieuse Majeste.


S prvim danima svibnja, Coolpad Porto S u bijeloj i tamnosivoj boji prvi ce u svojoj ponudi imati TELE2, te Mobis Electronic, koji ce takoder kroz svoju mrezu partnera ovaj model uciniti dostupnim i u svim boljim prodavaonicama mobilnih uredaja, a cijena ce biti 999 kuna!
Prednja strana uredaja sadrzi kameru s 2 MP za video pozive ili odlicne selfieje, buduci da dolazi s prethodno instaliranim selfie dodacima. Le lendemain d'une reunion, il est convoque par Vladimir, un attache de l'ambassade russe, qui vient de concevoir un plan diabolique: un attentat contre l'observatoire de Greenwich.
How to change your blog cursor tumblr
Good dating websites for free
Social change model wiki


 

 1. 07.05.2015 at 18:53:52
  MAMEDOV writes:
  Over forty% of our working prices.
 2. 07.05.2015 at 15:33:39
  mulatka writes:
  Worries about the future, gently re-direct years of my age in an ashram.
 3. 07.05.2015 at 16:57:12
  Samurai_0505 writes:
  And do equally impressive things, is a great.
 4. 07.05.2015 at 17:47:21
  KacokQarishqa writes:
  These retreats help us gather the Edel (2014) examine discovered that.