Latin Lovers neemt La Fuente en Roul and Doors mee naar Patronaat! Kijk, dat is nog eens lekker nieuws in de natte herfst. Het tropische en vooral zomerse, warme concept zal de gehele locatie weer opdoffen met gezonde palmbomen, vliegende vlinders en nog veel meer details waar jij je goed bij gaat voelen. Gillende dames voor de booth, de heren dansend op zijn beats, Latin Lovers heeft er een goudhaantje bij!
Roul and Doors maken faam in binnen -en buitenland en zelfs op Sensation in Taiwan, maar maken altijd graag tijd voor Latin Lovers en helemaal in Patronaat.


Zaterdag 2 november kan iedereen in zijn of haar agenda zetten, want dan is het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland weer terug in poppodium Patronaat. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op! Check de line up en je weet meteen waarom jij deze avond niet wilt missen: La Fuente, Roul and Doors, Jasper Clash, Georgio Star, Alex Cruz en MC Jollygood! Jasper Clash draaide deze zomer op bijna alle festivals en ook in Haarlem is hij geliefd vanwege zijn heerlijke sets.


The secret of nagas free pdf download youtube
The secret book in hindi buy online 2014


 

  1. 15.07.2014 at 10:31:22
    STOUN writes:
    Have entry to enriching and diverse programming.
  2. 15.07.2014 at 23:31:22
    samira writes:
    Nitpicking your persuade you to perform bad habits that will.