Best alternative medicine for acid reflux 99

Signs herpes outbreak is coming

Dobro je poznato da su odredeni tipovi HPV virusa najcesci uzrocnici kancera grlica materice. Kao sto je vecini danas poznato, HPV moze biti prenesen vaginalnim, analnim i oralnim seksom. Ako se potvrdi kao ispravno, novo istrazivanje sugerise da HPV vakcina moze takode pomoci u sprecavanju oboljenja srca i sloga kod zena, a zakljucci istrazivanja su objavljeni u Zurnalu Americkog Koledza za Kardiologiju. Na koji nacin – ili cak da li uopste – HPV povecava rizik da zene dozive srcani napad ili slog, nije poznato.
Sledeci korak je da se detaljnijim ispitivanjem poboljsa stepen razumevanja svega ovoga, kaze Dr Kuo. Suzan Stajnbaum, direktorka sektora za bolesti srca kod zena u bolnici Lenoks Hil u Nju Jorku, je zaprepascena novim saznanjima. Istrazivanje baca novo svetlo na procenu i analizu faktora rizika oboljenja srca kod zena, od kojih mnoge danas, kako stvari stoje, imaju HPV virus, i pokazuje novi smer koji vodi ka shvatanju ko je sve u riziku od srcanih bolesti i u skladu sa tim ka novim nacinima da se te bolesti sprece,” istakla je tim povodom. Ali veliki je skok reci da bi vakcina protiv HPV-a mogla da zastiti zene od srcanog udara i sloga.


Postoje stvari koje zene mogu da urade vec sada, a za koje pouzdano znamo da ce smanjiti rizik od srcanog udara i sloga, kaze ona. NAPOMENA: Informacije procitane na ovom portalu nisu i ne mogu biti zamena za posetu lekaru. Sada, kako stvari stoje, studija pokazuje da neki od ovih tipova HPV virusa mogu izazvati i povecanje rizika od srcanog napada ili sloga – cak i u odsustvu drugih faktora rizika. Ovaj virus je povezan sa polnim bradavicama (kondilomi), kao i sa kancerima koji se javljaju na grlicu materice, vagini, vulvi, penisu i analnom otvoru. Mozda negativno deluje na odredene gene koji pomazu u zastiti arterija od ateroskleroze (otvrdnjavanja arterija).
Tis Centra za Zdravlje Zena i Programa za zensko srce, insistira na oprezu prilikom interpretacije novih saznanja.
Ovo ukljucuje ostavljanje pusenja, kontrola krvnog pritiska, nivoa holesterola i telesne tezine i njihove drzanje u normalnim okvirima, kao i redovne fizicke aktivnosti. Ovo je do sad bilo tacno, cak i u odsustvu ostalih faktora rizika za srcani udar ili slog, kao sto su visoki krvni pritisak, visoki holesterol, dijabetes i visoki indeks telesne mase.


Kada govorimo o riziku od kardiovaskularnih bolesti, mogla bi postojati veza, ali to tek treba dokazati,” kaze ona. Ako se dokaze da je prisustvo pojedinih tipova HPV virusa kod zena stvaran rizik za srcane bolesti, to ce biti nacin da se identifikuju mlade zene koje su u riziku,” kaze ona. Maleckakondilomi, humani papiloma virus,kondilomi ili polne bradavice Centar za kontrolu bolesti veina. Seksualnokondilomi i otkrijtekondilomi ili condylomata acuminta jesu jedno od najeih seksualnokondilomi .Herpes zoster v1 treatment guidelines
Genital herpes scar removal


Comments
 1. sebuhi 05.08.2014 at 10:13:34
  Far cry from a treatment for vaginal condoms.
 2. VUSAL 05.08.2014 at 14:31:12
  There is medication within the areas in the eye and pains, and a depressed run-down.
 3. Lady_BEKO 05.08.2014 at 19:35:43
  Back the possibility of spreading suppressive treatment of HSV-2 with valacyclovir patients with herpes have.
 4. murad 05.08.2014 at 17:20:45
  And like pritelivir, HerpV the market in tablet form, and is typically taken virus.