De kaarten bevatten de leer en lessen van Abraham, een groep spirituele leermeesters die hun boodschappen aan Esther doorgeven.
Elke dvd begint met een lezing van Abraham, over de kracht van vibratie, hoe je je leven creëert en hoe je met de stroom mee kunt gaan. Op deze inspirerende dubbeldvd wordt aan de hand van vele voorbeelden uitgelegd hoe de wet van aantrekking nou werkelijk werkt – en hoe je het toepast op talloze situaties in je leven. Zelfs wanneer de onderwerpen niet direct betrekking hebben op jouw leven, kun je er zoveel uithalen!


Omdat 'wordt' toekomst impliceert, en wie goed naar de woorden van Abraham luistert, ziet dat Abraham het niet over toekomst heeft, maar over het nu: alles is er al voor je, het is je gegeven zodra je het vraagt. De leringen van Abraham verschijnen in Nederland op dvd onder de titel Vraag en het is gegeven.
Para que actue, es necesario reestablecer el vinculo mas importante de todos: aquel que nos une a nuestro propio ser eterno.
In het begin lijkt dat misschien niet logisch verklaarbaar, misschien zelfs magisch, dat komt omdat de energiestroom waar deze kaarten uit voorkomen precies aansluit bij de ware essentie van jouw wezen.


Als je de kaarten vaker gebruikt zul je gaan merken, dat de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn steeds kleiner wordt, op elk gebied dat belangrijk voor je is.Software project management vipul prakashan
Essay writing skills book
Rhonda byrne the power youtube lyrics


Comments

 1. 08.08.2015 at 13:50:39


  From actually attracting abundance and the life style you.

  Author: Ya_Misis_Seks
 2. 08.08.2015 at 23:25:52


  Women to determine their potential to advance towards the future you want.

  Author: JUSTICE
 3. 08.08.2015 at 19:31:25


  Some original applications utilizing Law yEAR OF LEAVE/Etc.___ individuals who experience tension.

  Author: BoneS