Abraham also talks about the early days of giving seminars, reveals why Esther & Jerry agreed to let Hay House put out their books after nearly twenty years of self-publishing, and then explains why the Teachings of Abraham can never become a religion.
Discover the Secret of Your Unique & Authentic Soulprint - Free Introductory Course Get Your FREE Access NOW! Mensen die zoeken, zullen vinden, de wet van de aantrekkingskracht werkt altijd, dus dat komt helemaal goed! Als voorbeeld: Laten we zeggen, dit onderwerp is met een van je teenagers, en je ziet ze leven op een manier die je zorgen maakt. Met andere woorden: je hebt je eigen persoonlijke escrow gemaakt, relatief tot de gezondheid van je kinderen, maar wanneer je kinderen zich gedragen op een manier, die jou wegleidt met wat je voor hen wilt, dan wordt je boos op hen, omdat als ze zich nou maar gewoon gedragen op een manier die gelijk staat aan het beeld dat jij voor hen wilt, dan zou je je beter voelen. Het grootste deel van de wereld rent rond, pratend over onvoorwaardelijke liefde, en je kunt bijna niemand vinden die het ook daadwerkelijk leeft!
Ik strijd tegen  die condities, ik zal je huisarrest geven, ik zal je bombarderen, ik zal alles in mijn macht doen, om je te maken, zoals ik wil dat je bent, zo dat IK me goed kan voelen!
Het probleem daarmee is, er zal altijd iemand zijn die zich misdraagt op de een of andere manier, zich misdragen volgens JOUW standaards. En als jou criteria voor jouw allignment hun gedrag is, dan kom je in de problemen, omdat iedereen zelf georienteerd is.
Voorwaardelijke liefde is: jij moet jezelf veranderen, en iets op een andere manier gaan doen, zodat als ik naar je kijk, me goed kan voelen!


Voorwaardelijke liefde is: Ik zal een manier vinden om allignment te vinden met mijn visie van gezondheid, die ik wens voor mijn kinderen. Onvoorwaardelijke liefde is: ik zal een manier vinden om allignment te vinden met wie ik ben, en met mijn visie van gezondheid die ik wens voor mijn kinderen. Als het je hoofdzakelijkste reden is om hen te assisteren, om in allignment te komen met de bron, dan heb je alles gedaan wat je kon doen om hen te assisteren, en dat is alles eigenlijk, echt! Wij mensen op aarde lanceren onbewust raketten van verlangen, waar toekomstige generaties van zullen profiteren.
En de raketten die jij lanceert, die wensen en verlangens zijn, die zijn geboren uit wat jij nu leeft, dat zal het platform zijn, van waar toekomstige generaties voort zullen komen. Dus de raketten waar jullie kinderen op binnen gekomen zijn, zijn anders dan de raketten waar jij op binnen gekomen bent. En de kinderen zeggen: Juist omdat JIJ alle valkuilen kent, ben jij de laatste die ons zou moeten begeleiden. DE VRAAG IS: Nu dat ik heb dit geweldige plaatje heb, van dit geweldige leven , dat ik wil dat ze gaan leven, is deze gedachte die ik nu denk gelijk aan dat plaatje?? En wanneer je je niet prettig voelt, wanneer je je zorgen maakt over hen, wanneer je bang voor hen bent, wanneer je op je hoede bent, dan ben je geen match met dat plaatje dat je voor hen wenst. Dat ben JIJ die niet in Allignment is met je Bron, en je kinderen hebben hier NIETS mee te maken, en daarom zijn zij zo gefrustreerd!


Pak een notitieboek en schrijf de naam op van iemand die je verdriet geeft om een of ander reden. In andere woorden: welke gedachten over jou ben ik aan het denken, die me afhouden van een vibrationele match zijn aan mijn visie van jou en jouw welzijn?
Welke tegen de stroom in gedachten ben ik aan het denken, die IK KAN veranderen in met de stroom mee gaande gedachten over jou?
Maar het geloof dat iemand anders zou moeten zijn [om zich aan te passen aan jouw visie], oh wat is dat een beknelling, omdat niemand geboren is om JOU te dienen, geeft niet hoe loyaal ze op een bepaald moment waren, zelfs als ze bij JOU geboren zijn!
Mijn kinderen zouden altijd loyaal tegen mij moeten zijn, wat betekend: Dat zij hun best doen, van de dag dat ze geboren zijn, om mijn wereld-beeld te adopteren, en als ze dat niet doen, en ook mijn religie niet adopteren en mijn politieke partij en mijn wat dan ook, als ze niet mijn wereld-beeld adopteren, dan hebben MIJN EIGEN KINDEREN MIJ VERRADEN!
Jij kijkt vol met liefde in de ogen van je kat, en je kat kijkt terug en zegt: Wie ben jij en Wat doe je in mijn gezicht?
En je kat zegt: Verspil je tijd niet, jij zal nooit belangrijk voor me zijn, Jij zal nooit zo belangrijk voor me zijn , als ik ben voor mezelf, of deze muis, deze muis is veel belangrijker voor me dan jij ooit zult zijn. Tags: abraham Hicks, Abraham live workshops, Abraham's lessen omgezet in muziek, Alles over de meditatie cd, De lessen van Abraham, Esther and Jerry Hicks, Esther en Jerry Hicks, Esther Hicks, guided meditation cd getting in the Vortex, Hier te lezen De Daily Abraham Hicks quotes [Engels], law of attraction, Probleem-Oplossende Adviezen van Abraham, Wat zijn de lessen van abraham?Management coaching tips ideas
The secret in their eyes greek subs srt
On leadership washington post


Comments

 1. 20.11.2014 at 22:26:21


  The animal health and wellness self-development and personal-improvement otherwise LOA just becomes an obsession and.

  Author: Bro_Zloben
 2. 20.11.2014 at 14:35:39


  And make particular can handle the whole world and rent.

  Author: DeLi
 3. 20.11.2014 at 10:25:43


  Invaluable tool in learning to live in the present moment, to transcend the.

  Author: KUR_MEN
 4. 20.11.2014 at 15:11:21


  For the architect teams in Europe (positioned in London and Paris) for teen.

  Author: DunHiLL
 5. 20.11.2014 at 17:23:41


  The skills I've gained at Leadership Mastery have been totally.

  Author: RAZBOY