Dat de illegaal niet uitgezet had hoevebn te worden als hij zelf maar gekozennhad om hier te blijven.
De invloed die jij zou kunnen hebben op wel of niet werken is wellicht (ik ken je situatie niet) te kijken wat je nog wel kunt doen en op zoek gaan naar mogelijkheden om daar mee bezig te zijn. Deel dit: Deel Deel Deel Deel Deel Reactie 2 Baukje Westerlaken 2 Reacties Succes in werk 29 augustus 2013Succesvol zijn in je werk is geen toeval. Ik bedoel hier te zeggen dat er heel veel dingen zijn, zoals succes, dat binnen jouw cirkel van invloed ligt.
Wordt wakker!Veel van de cliA«nten die ik spreek denken dat zij echt niet succesvol kunnen zijn, of dat zij er nooit achter zullen komen wat ze echt willen.
Ook zijn er veel mensen die denken dat succes alleen behaald kan worden door toeval of geluk.Succes is geen toeval, maar succes wordt bepaald door het volgen van een aantal stappen. Als jij niet weet welke stappen je moet volgen om succesvol te zijn, wordt het toch wel lastig.


Dan kan het nog steeds zo zijn dat je wat geluk nodig hebt, maar kansen kun je creA«ren.Als ik succesvolle mensen hoor praten over hoe ze hun succes hebben behaald, dan zijn ze daar allemaal vrij duidelijk in.
De gemakkelijkste is: Als jij kunt kiezen wat je wilt, hoe zou jij je leven dan willen inrichten?Ga met deze vraag los in je fantasie, laat je niet van de wijs brengen door de gedachte of jij dit kunt bereiken of niet, of het wel realistisch is om dit te wensen. Die vragen komen pas later aan de orde.Wat zeer krachtig werkt is als je een concrete omschrijving kunt geven van jouw te behalen doel.
Door bijv het moodboard in jouw huis op te hangen, door de beschrijving van jouw doel als screensaver op je telefoon te zetten, enz.
Ik ken van mezelf de gedachte dat als een strategie niet heeft geleidt tot het gewenste resultaat, dat ik dan denk: a€?Het ligt aan mij!a€?Terwijl ik beter kan kijken of het aan mijn strategie ligt.
Iets vragen houdt in dat je het risico loopt dat je een afwijzing krijgt.Veel mensen zijn bang om te vragen en om een afwijzing te krijgen. Bedenk eens, als je gaat vragen om wat je wilt en je krijgt een afwijzing, ben je er dan op achteruit gegaan?


Met die gedachte stel je uit wat nu belangrijk voor je is.Als je uitstel om wat voor reden ook nodig hebt, stel een datum vast waarop je doorgaat met het bereiken van jouw doel.
Maar ik kan nu zeggen dat deze stap essentieel is.Als jij een marathon wilt lopen, ben je dan succesvol als je 100 meter voor de finish afhaakt? En dit gevoel is erg belangrijk bij het behalen van nieuwe successen.Velen van ons nemen onze successen als vanzelfsprekend. Maar met successen is het als met geld: Wie het kleine niet eert is het grote niet weert.Is jouw resultaat niet zoals jij het wilt?
Itfreetraining.com 70642
Effective team communication teamwork


Comments

 1. 05.09.2015 at 17:27:56


  Came out explaining the notion and continue until I come will gently induce a deep.

  Author: Almila
 2. 05.09.2015 at 12:52:20


  Approach that he claims helped him win a $98,000 Powerball off, what.

  Author: uyda
 3. 05.09.2015 at 23:29:32


  Power of thoughts and feelings can the worth of this certain certification.

  Author: Bakinka_111