Being a GP isn’t just about practicing medicine – there are many practical, day-to-day affairs to be taken care of. Hieronder vind je het overzicht van alle workshops op het gebied van Ontwikkelingen in je vak.
Samenwerken op afstand, in de cloud of op de server, niet of juist wel gelijktijdig… het zijn voorbeelden van nieuwe werkpatronen. Bouke van Kleef is een enthousiaste en ervaren trainer, workshopleider, presentator en auteur van diverse boeken op het gebied van informatiemanagement. Op een juiste wijze vormgegeven en geleid, zijn secretaressepools een vorm van krachtenbundeling. Als je meer betekenis wilt geven aan je rol als managementassistent, ziet dat je organisatie continu in beweging is en daarop wilt aanhaken, ontdekt dat je steeds vaker opvattingen en ideeën hebt over de besluiten die genomen worden, dan is deze workshop zeker iets voor jou! Adviesvaardigheden: hoe contracteer je bij je manager en krijg je waardering voor het delen je visie?
Tessa van der Steen is oprichter van Your Health Coach en begeleidt mensen naar een optimaal gezonde levensstijl. Je werkt met plezier als secretaresse, maar soms twijfel je: ben je met je huidige kennis en vaardigheden over vijf jaar ook nog probleemloos inzetbaar op de arbeidsmarkt? Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Part of our 2015 plan is to improve the way we organize our tax returns, which primarily includes figuring out how to deal with the millions of cash slips that are handed to the accountant every year in a shoe box!!
One of our clients is offering training that includes five workshops – Michelle teaches a quick and efficient online system that can be used to organize bank and credit card statements into a report. The course starts on the 17th of February in Cape Town:  2 hours per session for 5 weeks ( one session per week), costs R2500 and at the end I hope to be able to spend half an hour a week in sorting my financials so that I am not in a panic as the tax deadline looms!


If you would like to join me on the course or attend one later in the year, you can email Michelle directly. How can you make sure your finances are managed effectively, and how will you ensure that your patients are supported as you reach retirement age? En dat vraagt nog meer organisatie- en managementkracht van de spin in het web dan vroeger al het geval was. Juist als assistent moet je op de hoogte te zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van digitaal samenwerken.
Daarnaast is hij ook coach en consultant bij het optimaliseren van administratieve en financiële processen. Haar expertise is het ontwikkelen van mensen in organisaties en coaching op gebied van persoonlijke effectiviteit. Ze is een veelgevraagd spreker, geeft presentaties in het bedrijfsleven en op scholen en begeleidt de kandidaten van het tv-programma Obese.
Er verandert veel in je organisatie, waarbij ook van jou nieuwe competenties en een groot aan ­ passingsvermogen worden gevraagd.
This report can then be submitted to SARS or used to summarise and review your personal and business expenditures and income.
The GPCE offers face-to-face workshops to help you manage the administrative side of your practice.
Hij coacht organisaties en individuen bij het slim en effectief gebruiken van e-mail en kantoorautomatisering, zodat ze meer kunnen doen in minder tijd.
Na deze workshop heb je de kennis én de tools om de secretaressepool op te zetten en optimaal te laten functioneren. En hoe je het initiatief kunt nemen om ook jouw organisatie en collega’s hier ­ van bewust te maken?


Met de tien tips uit deze workshop zorg je dat jij optimaal bent voorbereid op de toekomst van je vak, zodat je maximaal gebruik maakt van je talenten in een functie die naadloos bij je past. Hoe werk je samen met jouw collega’s aan een zelfsturend team waarbij je jezelf en de klant tevreden houdt? As a bonus she also teaches the handling of payslips and UIF among other benefits for employees. Deze workshop biedt je gereedschappen om processen te verbeteren, verspilling te herkennen en te elimineren. Hoe je deze eenvoudig kunt implementeren in de bedrijfskantine zodat alle werknemers tevreden zijn. Bij gezamenlijke verantwoordelijk voor taken en activiteiten is een goede coördinatie essentieel.
Het roer hoeft niet radicaal om, met kleine aanpassingen en subtiele veranderingen ervaart het personeel hoe lekker gezond(er) eten kan zijn. Een zelfsturend team kan heel effectief en efficiënt zijn, het opzetten ervan vraagt echter tijd, geduld, scholing en begeleiding. In deze workshop krijg je handvatten voor een goede start en hoor je de meest voorkomende valkuilen. In deze workshop krijg je, op basis van de ervaringen bij andere secretariaten, de tips en tools die écht werken.Life coaching for graduate students
Leadership education academy login
Video sound keeps jumping


Comments

  1. 24.05.2014 at 23:51:49


    In fact, there are a number of modest, straightforward ways.

    Author: SECURITY_777
  2. 24.05.2014 at 14:47:58


    The back of a fortune cookie, and I just dream but cannot.

    Author: Zaur_Zirve