Mobile affiliate marketing blog nederland,affiliate companies that pay weekly electronics,advertising tv screen repair,how to make birthday videos - 2016 Feature

Social media-berichten analyseren op basis van geografie is leuk, dat merken we deze week bij Coosto nu we onze nieuwe bètafeature GeoMark deels hebben opengesteld voor het grote publiek. In GeoMark was in de afgelopen maand op social media in 7,5% van de berichten over Albert Heijn een locatieaanduiding in de tekst terug te vinden.
De grote steden zijn goed te verklaren, omdat daar meer Albert Heijn filialen staan dan in kleinere plaatsen. Het zijn leuke inzichten, maar voor Albert Heijn-medewerkers waarschijnlijk nog een open deur. In de onderstaande afbeelding zijn de trending topics van Albert Heijn in combinatie met Utrecht vergeleken met Albert Heijn in het algemeen. Deze manier van geo-analyse is nieuw en de bètaversie van GeoMark is nog niet uitontwikkeld.
Tot slot wil ik graag benadrukken dat GeoMark berichten zoekt waarin een locatieaanduiding in de tekst staat genoemd in relatie tot Albert Heijn. Geografische informatie heb ik altijd interessant gevonden, met name vanwege de latente behoeften die ineens tevoorschijn komen.
De volgende grafiek laat de vakanties in het buitenland zien, die eronder van de vakanties in het binnenland. Dat betekent dat ten minste 88 procent van de Nederlanders hun smartphone, tablet, tv, buitenreclame en tijdschrift in hun eigen land consumeren.
Boven dit alles geldt dat marketeers verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van hun merk en activitaties: meten en testen blijft altijd het motto! Het is alweer even geleden sinds ik de laatste update heb gedaan van de cijfers van socialmediagebruik in Nederland en wereldwijd, maar hier zijn ze dan weer. Wanneer we kijken naar het maandelijks unieke bezoek aan sociale media in Nederland zien we weinig verrassingen, zo blijkt uit cijfers van comScore. In vergelijking met andere Europese landen is Nederland koploper in het gebruik van social media, zo blijkt uit een analyse van het Britse bureau voor statistiek, het Office for National Statistics, in samenwerking met Eurostat. Als we kijken naar dagelijkse activiteit zien we dat het sociale netwerk dagelijks door 699 miljoen unieke gebruikers wordt bezocht. 100 miljoen van de mobiele gebruikers bezoeken Facebook met een feature phone (niet-smartphones). In Nederland komt 78,2 procent van de 7,8 miljoen gebruikers dagelijks op de website, zo blijkt uit cijfers die Facebook Benelux onlangs publiceerde - ja, het aantal gebruikers wijkt dus iets af van de cijfers van de Facebook API die Fanrise uitleest en die ik hierboven noemde. Zou je deze trend volgen, dan zou het aantal Google+-shares die van Facebook in 2016 overschrijden.
Als tegenhanger van het onderzoek van SearchMetrics heeft Gigya, eveneens een provider van social-logintools, data gepubliceerd over het gebruik van Google+-sharing. De cijfers die Hyves zelf presenteert dateren van april 2013 en wijzen op 2,6 miljoen unieke bezoekers per maand.
In mei dit jaar maakte SlideShare bekend dat er meer dan 10 miljoen presentaties zijn geüpload naar het platform.
De belangrijkste ontwikkeling bij Instagram het afgelopen jaar was toch wel de introductie van Instagram Video, waarmee het de directe concurrent van Vine werd.
Vine, de Twitter van onlinevideoland, had bij de lancering van de Android-app 13 miljoen gebruikers. Pinterest is momenteel het sterkste vertegenwoordigd in Amerika en andere landen waar Engels de voertaal is. Vimeo wordt maandelijks door 102 miljoen mensen bezocht, die samen 378,9 video-views genereren. YouTube heeft zich bij een magisch rijtje gevoegd, nu het videoplatform maandelijks meer dan 1 miljard unieke bezoekers heeft. Path, de meer intieme social-networking-app, timmert flink aan de weg en heeft inmiddels meer dan 12 miljoen gebruikers.
Danny Oosterveer, Burgers' ZooDanny was ruim 4 jaar als all-round online marketeer werkzaam bij Marketingfacts.
Ludiek feitje is dat Nederland 'in vergelijking met andere Europese landen' meer last van de economische crisis heeft dan de rest van (West) Europa. Dus, iedereen zit zich blijkbaar suf te Facebooken en Twitteren, maar niet met geld verdienen. Bedoel je misschien NIET-Engels sprekende landen in Midden en Zuid-Amerika als Venezuela en Mexico? Wat me toch opvalt is dat de licht afnemende trend van facebook al vanaf ongeveer half 2012 in gang is gezet.
Het aantal plussen op G+ lijkt samen te hangen met het gebruik (en de intensiteit daarvan) van de totale Google omgeving van je bedrijf, netwerk en branche (Drive, Sites, etc..
Hallo, ik zou graag willen weten op welk tijdstip de meeste mensen actief zijn op internet. Het gerucht ging al langer, anderhalf jaar om precies te zijn, maar Twitter komt nu echt naar Nederland. Wang lijkt er zelf verder nog niet heel diep in te zitten, in dat gekke Twittergedrag van ons Nederlanders. Twitter is helemaal in zijn nopjes met ons Twittergedrag rondom de recente abdicatie van Beatrix en de inhuldiging van Willem-Alexander; wederom het bewijs dat Nederland wereldwijd meetelt. Wat iedereen werkzaam in social advertising wil weten is het antwoord op de vraag van Herman Couwenbergh: wanneer opent het zelfbedieningsportaal in Nederland? Vergeleken met 2011, is het gebruik van Facebook relatief gezien met 45 procent gestegen en van Hyves 38 procent gedaald.
Zoals ook de bezoekcijfers via desktop laten zien, is zowel het gebruik als de gebruiksintensiteit van Twitter gegroeid het afgelopen jaar.
Veel Nederlanders maken gebruik van YouTube, volgens het onderzoek in 2012 zo'n 54 procent. De verwachting is dat de komende 12 maanden Facebook en Hyves nog verder van elkaar komen te staan.
Als ik naar de cijfers van comScore kijk, bezoekt afgerond 100% van de internettende Nederlanders (11,9-12 miljoen) sociale media, dus minimaal 1 keer in de maand. Gebruikers staat vaak synoniem voor accounts, maar dat wil dan niet zeggen dat deze echt op facebook zitten. Men spreekt vaak dat Facebook het grootste netwerk is met de meeste gebruikers, maar daarom niet actieve gebruikers. Eigenlijk is mijn vraag: hoe kun je deze cijfers afzetten tegen de recente cijfers van Comscore? Zoals ik hierboven al zei kun je deze niet 1 op 1 vergelijken met comScore, ze meten allebei echt wat anders.
Danny, ik bedoel of iedereen uit de onderzochte populatie (Nederlanders vanaf 15 jaar) dezelfde kans had om in de steekproef te worden opgenomen. Zo kan ik dat niet terugzien, wel weet ik dat van de Nederlanders die op Facebook zitten 11% 15-19jr is en 44% 20-39jr. Wie zich op Twitter wil profileren als een aantrekkelijke werkgever, moet de interactie aangaan met de doelgroep.
Hoewel LinkedIn het meest zakelijke (populaire) sociale netwerk is, staat Twitter op nummer 1 voor mensen die zoeken naar vacatures, zo blijkt uit  eerder onderzoek van Bullhorn (in de VS ligt dat anders, leerde dit recente artikel op Twittermania). De tweede conclusie uit deze vragenlijst is dat een persoonlijke Twitter-account met een persoonlijke, interactieve insteek beter werkt dan een bedrijfsaccount die alleen (vacatures en nieuws) zendt.
Natuurlijk is dit verschil te verklaren: het is riskant voor een werkgever om te veel te leunen op de Twitter-account van een individuele werknemer voor employer branding - mensen kunnen nu eenmaal de organisatie verlaten, en nemen dan hun netwerk (en followers) met zich mee.
Aan de mensen van employer branding dan de schone taak om bij de intake al te informeren of er actieve social media gebruikers op de afdeling zijn die de vacature zelf uit kunnen zetten. De scores op warmte en competentie worden steeds belangrijker nu wij, volgens de auteurs, uit het tijdperk van de middeleeuwen van marketing aanbeland zijn in het tijdperk van de 'Relationship Renaissance'. Het onderstaande overzicht geeft een aardig inzicht in hoe verschillende bedrijven scoorden in de onderzoeken van de auteurs op de dimensies competentie (x-as) en warmte (y-as). Wij maken gebruik van processen die hard-wired in onze hersenen liggen om te bepalen of bedrijven en merken handelen vanuit waardige bedoelingen of niet.
Het enige echte minpunt van dit boek is dat er alleen Amerikaanse cases in worden besproken.
Ronald Voorn, Science for Business Group NederlandScience for Business Group Nederland (founder), Promovendus en Lecturer (HU en UTwente). Op dit moment loopt de eerste 100% sportkrant van Nederland van de persen bij het AD in Rotterdam. Dus heeft het AD er alle belang bij dat oranje goed voetbalt, er veel goud in Beijing wordt gewonnen en er veel schandalen in de tour zijn. PS: het exemplaar dat hier op de foto staat werd zaterdag in Rotterdam op de markt (gratis) uitgedeeld. Prachtig dat er eindelijk een uitgever het lef heeft om een pure sportkrant uit te brengen! Voor een dergelijk initiatief is de papieren krant alleen inderdaad een te dun draagvlak, maar er gaat in de sport veel (en steeds meer) geld om, dus een krachtige cross-mediale aanpak is m.i. Zijn de 100% sportkranten in het buitenland eigenlijk op een dergelijke manier gelieerd aan een (algemene) krant?
Vanaf het begin was dit weliswaar de insteek, maar het is toch een verlies voor alle sportliefhebbers van Nederlanders. Sportwereld is een zeer crossmediaal concept, bedoel je dat de markt daar (nog) niet rijp voor is? Pro stopt maar de dagelijkse bijlage in het AD blijft gewoon bestaan en zal de zelfde kwaliteit behouden als PRO. Anderzijds is de het bereik (kwantitatief en kwalitatief) blijkbaar niet overtuigend genoeg voor adverteerders om in te stappen. Het was weer zo'n week waarin de shares op social media vooral voortkwamen uit nieuws over social media. Afgelopen maandag bracht Newcom hun jaarlijkse onderzoek naar het gebruik van sociale media in Nederland uit (Danny Oosterveer schreef er ook over hier op Marketingfacts). Een deel van de mensen die Twitter wel graag gebruiken, is minder blij met Twitters focus op het werven van nieuwe gebruikers - waarbij het in wel heel veel zaken begint te lijken op andere sociale netwerken. En in een verdere poging om "de Facebook-ervaring te verbeteren" gaat WhatsApp de mogelijkheid bieden om data uit de app te delen met hun moederbedrijf - de dag die je wist dat zou komen dus.
In de betaversie van een nieuwe update verschijnt een selectievakje waarmee de gebruiker zijn toestemming aan Whatsapp kan geven om data met Facebook te delen. En op hetzelfde moment introduceert ook Snapchat emoticons in een aanval op Facebook en op zoek naar een verdienmodel. Met een betere chatapplicatie zal de engagement en daarmee het aantal gebruikers voor Snapchat alleen maar verder toenemen. In zijn altijd lezenswaardige column vertelt Joost Steins Bisschop waarom programmeren op scholen zou moeten worden onderwezen. De robots rukken op en veel krachten (van zorgverlener tot boekhouder, van rijschoolhouder tot advocaat) zullen zoetjes moeten nadenken over een omscholing. Volgens ceo Frits van Eerd van Jumbo sluit de keten "naadloos aan" bij de ambities van zijn bedrijf, omdat beide ondernemingen gespecialiseerd zijn in vers en gezond eten.


In reactie op een Volkskrant-artikel dat zzp'ers te gronde richt omdat zzp'ers de economie te gronde richten, zet Mattijs Diepraam uiteen waarom de argumenten in dat artikel geen hout snijden.
Geen artikel, maar wel veel gedeeld is het bericht van Ellen, die Media Markt erop betrapte in de maand in aanloop naar hun BTW-kortingsactie, waardoor die korting een sigaar uit eigen doos wordt. Bram Koster, MarketingfactsCommunity manager Marketingfacts, verantwoordelijk voor redactie en zo. Mensen doorzoeken over welke plaatsen zij op sociale media hebben gesproken in de afgelopen periode. Deze zijn op onderstaande kaart geprojecteerd, waarbij de veelbesproken plaatsen rood zijn gekleurd en de weinig besproken plaatsen lichtgeel.
Kijkend naar de trending topics van Albert Heijn in combinatie met Haren, is direct duidelijk dat een gesneuvelde Albert Heijn tijdens Project X zorgt voor deze enorme hoeveelheid berichten over Albert Heijn in combinatie met Haren. Het kan interessanter zijn om te vergelijken wat er wordt besproken over het merk Albert Heijn in een bepaalde stad, en dat te vergelijken met Albert Heijn in het algemeen.
Het staat echter buiten kijf dat er veel waardevolle inzichten uit te halen zijn voor merken, ook als zij niet direct regionaal georiënteerd zijn. Coosto levert een tool voor alle social media toepassingen zoals monitoring, webcare en publishing.
We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder).
Je hoort er vaak discussie over: wanneer is nu precies die zomerse vakantiepiek, in welke weken?
De eerste grafiek beeldt het totaal van de vakantiedagen af, dus zowel in binnen- als buitenland.
Dit jaar wordt heel interessant om te volgen, omdat de meetmethode is veranderd en er dus beter inzicht kan komen in het luistergedrag in deze periode. In de tussentijd is Facebook doorgegroeid naar 1,155 miljard gebruikers, heeft Yahoo Tumblr overgenomen en is de populariteit van messaging-apps zoals WhatsApp enorm toegenomen. Het platform wordt daarnaast maandelijks door 819 miljoen mobiele gebruikers bezocht, dat is ruim 70 procent van het totaal aantal maandelijks unieke gebruikers.
Dit komt onder andere door Facebook For Every Phone, een app voor deze categorie mobieltjes waarmee het sociale netwerk voor iedere gebruiker toegankelijk wil zijn. Wat betreft het aantal actieve gebruikers moeten we het doen met de cijfers die Twitter tijdens haar 7-jarig bestaan bekend maakte. Ter vergelijking: in onderzoek van Newcom Research gaf 9 procent van de Nederlanders nog aan actief te zijn op Hyves.
31 procent van de presentaties op SlideShare komt van Europese gebruikers, daarmee is Europa het grootste continent op SlideShare.
Tijdens de lancering van de videofunctie maakte co-founder Kevin Systrom bekend dat Instagram inmiddels 130 miljoen maandelijks actieve gebruikers heeft.
Amerika is met 49 miljoen geregistreerde accounts het grootste land op Pinterest, gevolgd door Canada en het Verenigd Koninkrijk en Australië. Hoewel het alleen iOS betreft, is het een redelijk accurate weergave van het chat-app-landschap. Daar vind je de laatste cijfers & statistieken over online marketing, die continu worden bijgewerkt. Tegenwoordig kijkt Danny als databeest marketeer bij Burgers' Zoo uit op de pinguins, en ontwikkelt hij het lesprogramma voor de vierjarige studieroute Online Marketing bij Saxion. Om het naar mijn eigen situatie te vertalen, ondanks de grote verschillen tussen Facebook en Google+ zie ik op ons platform Lifehacking.nl juist het omgekeerde. Blijkbaar moeten we het beeld van social media dat het typische jongeren platforms zijn, bijstellen.
Dat veel Nederlanders actief zijn op sociale netwerken hangt natuurlijk ook samen met de internetpenetratie in Nederland.
Bij een site als Lifehacking of Marketingfacts is 'plussen' voor mij logischer dan Liken, terwijl het bijv.
Het is gevestigd in Taiwan en in San Fransisco en heeft in een jaar tijd al meer als 7M google Play downloads.
De aankop van Hyves door TMG was de grootste business blunder ooit en is wat mij betreft schadelijk voor de reputatie van dit land en een belediging van de vele duizenden experts in Nederland die de aankoop hadden kunnen afraden.
Die hebben ook cijfers van het gebruik van devices naar uur op de dag, dat is denk ik waar jullie naar op zoek zijn.
Toch trok ik mijn wenkbrauwen op toen ik las dat ouderen (55+) de grootste doelgroep zijn op FB.
Inmiddels is de eerste account manager aangesteld (deze dame) en is het sociale netwerk actief op zoek naar een country manager om het lokale sales house vlot te trekken. Zo te horen staat de operatie hier verder nog in de kinderschoenen, dat zal echter gauw veranderen.
En Silicon Canals: een platform voor, door en over startups op de Amsterdamse grachten en die (ver) daarbuiten. Kort door de bocht conclusie: het theoretisch bereik is vrij groot, echter hoeveel van de volgers hebben je tweet ook daadwerkelijk gelezen?
De gebruikersintensiteit van het zakelijke netwerk is wel erg laag, slechts 9% maakt er dagelijks gebruik van. Ik kan de verschillen tussen verschillende type cijfers ook niet altijd verklaren, op dat gebied spelen toch de redenen van de laatste alinea.
In dat geval nee; grote groepen zijn ook groter meegenomen, en uiteindelijk met gouden standaard genormaliseerd om representatief voor Nederland te zijn. Daadwerkelijk gebruik is volgens mij wat je nastreeft, dan meet ik liever unieke bezoekers of gerapporteerd gebruik dan geregistreerde profielen. De zichtbare trend in combinatie met hetgeen je om je heen in de praktijk waarneemt, geeft mij voldoende basis om te kunnen zeggen dat het ene platform populairder is dan het ander (rekening houdend met factoren als doelgroep, etc).
Zo ja, dan zijn de verschillen ten opzichte van de Facebook cijfers van Comscore uit maart nogal groot. Ik ben erg benieuwd of dat overeenkomt met het gevoel dat steeds meer mensen van 40+ hun weg weten te vinden naar Facebook.
Om erachter te komen hoe de 50 meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland hiermee omgaan, onderwierp Carlijn Frunt ze aan een analyse.
Iets minder dan de helft van deze groep (achttien) zet Twitter ook in om de organisatie te profileren als aantrekkelijke werkgever - oftewel employer branding. De studente maakte een verschil tussen Twitter-accounts die specifiek gericht zijn op employer branding en algemene bedrijfsaccounts: de laatste groep wordt al iets persoonlijker ingezet, door bijvoorbeeld ook regelmatig te reageren op tweets. Dit bevestigde dat Twitter een belangrijke tool is om je als werkgever te promoten: 86 procent van de respondenten zou social media gebruiken om een baan te zoeken.
De respondenten vinden een persoonlijke account passender en zouden eerder reageren op een vacature dan wanneer gebruik wordt gemaakt van een bedrijfsaccount. Toch kun je je afvragen of dit nadeel wel opweegt tegen de mogelijke voordelen van een persoonlijke benadering van employer branding, met veel interactie (en dus waarschijnlijk een hogere response op vacatures).
En plaatsing vanuit een corporate account en vanuit persoonlijke accounts, maar dan wel vanuit de mensen die op de bewuste afdeling werken. Het corporate account kan die berichten dan ook doorplaatsen, wat de levendigheid ten goede komt. Het belangrijkste punt is dat we bedrijven op dezelfde manier beoordelen als mensen, namelijk op de constructen 'warmte' (zorg voor hun klanten) en 'competentie' (maken ze hun belofte waar). Zo zullen bedrijven die hoog scoren op competentie, maar laag op warmte (daar valt vertrouwen ook onder) vooral jaloezie en afgunst opwekken en bedrijven die hoog op warmte scoren en laag op competentie vooral medelijden opwekken.
Dit vermogen stamt volgens de auteurs uit de oertijd, toen wij heel snel moesten bepalen of andere mensen of stammen een gevaar voor ons waren of niet.
Dan volgt de loyaliteit van de klant vanzelf, door het verhogen van de scores op competentie dan wel warmte, afhankelijk van wat verbeterd moet worden. Onderzoek en de vele cases in het boek tonen aan dat juist zij in staat zijn om hun onderneming letterlijk smoel te geven.
In een land vol krantenmisere waar alleen nog gratis kranten groeien, is dit voorwaar een prestatie. De “all time high” van L’Equipe was in 1999: toen de Festinaploeg aan de EPO bleek te zitten werden er meer sportkranten in Frankrijk verkocht dan ooit te voren.
Met spanning is gewacht op de eerste exemplaren die morgen in de winkels liggen of op de mat. Ik ben zeer benieuwd hoe SportwereldPro zich gaat ontwikkelen ten opzichte van de normale sportbijlage van het AD.
Jammer, denk namelijk dat er zeker behoefte aan een sportkrant is en er zeker ook commerciele mogelijkheden zijn.
Niet alleen voor de sportleifhebbers abonnees en lezers maar ook bij het AD waar iedereen in de aanloop en tijdens de uitgave van PRO druk bezig is geweest met het produceren van deze mooie sportkrant. Nieuwe uitgeefconcepten binnen niches die het advertentiemodel als commerciele basis nemen, zijn bij voorbaat gedoemd te mislukken. Vooral de cijfers over dalend gebruik door weglopende jongeren bij Twitter haalden de pers. Wie gaat er nu nog IRL een hobby oppakken, helemaal offline naar een locatie om daar gelijkgestemden te ontmoeten, als je ook het interwebs hebt.
De like-knop is symbool komen te staan voor Facebook, een platform dat vooral een positief gevoel wil oproepen. De jonge doelgroep zal de app nog vaker gaan gebruiken en mogelijk afscheid nemen van Facebook Messenger.
Zoals dit verhaal, dat uitlegt hoe Netflix nieuwe series ontwikkelt - en daarbij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid weet dat zo'n serie scoort.
Ga met elkaar zitten, denk na over de mogelijkheden, gedraag je als een start-up en je zult zien dat in ieder plan dat langskomt het voordeel heeft als je begrijpt wat programmeren is. Voor velen zal Jumbo niet de eerste partij geweest zijn die in gedachten kwam als overnamekandidaat. Hoeveel webredacteuren die als zzp’er tegen een hongertarief voor (de collega’s van) Volkskrant.nl werken, hebben nog een tweede opdrachtgever?
Direct is zichtbaar dat dit te maken heeft met het eerste Albert Heijn Pick Up Point dat op 1 november in Heemstede werd geopend. Kortom, plaatselijke acties (in dit geval werd veel gesproken over een actie voor de voedselbank) lijken te lonen bij Albert Heijn in Utrecht!
Tevens is zichtbaar, net als in de eerste kaart van deze blog, dat Albert Heijn met name actief is in de grote stad. Het zegt dus niet zozeer vanuit welke locatie een bericht is geplaatst, maar over welke locatie er is bericht.
De Coosto-data bieden dag in dag uit waardevolle statistieken voor Rens om over te schrijven. Jullie delen in in gemeenten, je kunt eenvoudig de inwonersaantallen van gemeenten vaststellen. Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Die laatste groep is op de top (week 30) zo’n 12 procent van de Nederlandse bevolking.


Tijdschriften deden het zomers altijd goed in de losse verkoop: maar veel mensen nemen nu hun tablet of laptop mee.
Om het mobiele gebruik te stuwen, lanceerde Facebook een eigen launcher genaamd Facebook Home. In vergelijking met de wereldwijde cijfers bezoeken relatief veel Nederlanders Facebook via een smartphone of tablet, maar liefst 77 procent (wereldwijd is dat 70 procent).
Volgens Twitter heeft het platform "well over" 200 miljoen actieve gebruikers die samen meer dan 400 miljoen tweets per dag versturen.
Uit onderzoek van Nielsen blijkt dat Google+ bezoekers gemiddeld slechts 7 minuten per maand doorbrengen op het platform.
Volgens die cijfers bestaat slechts twee procent van het social sharing uit Google+-shares (Q2 2013).
Met LinkedIn Today en bedrijfspagina's zien we dat de timeline steeds belangrijker wordt. We kennen allemaal het verhaal van Hyves, dat terrein heeft verloren aan Facebook en gebruikers onvoldoende heeft weten vast te houden.
Om de userbase te doen groeien, is Pinterest in mei en juni in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk een campagne gestart. Waar WhatsApp in juli nog bekendmaakte 250 miljoen actieve gebruikers te hebben, deelde het onlangs dat de teller inmiddels op 300 miljoen staat.
We hebben veel meer plussen op onze G+ pagina dan Likes op de Facebookpagina, terwijl onze inspanningen op beide platformen gelijk zijn.
Wanneer er gecorrigeerd wordt voor de internetinfrastructuur blijken Nederlanders helemaal niet zo actief online, zo blijkt uit dit onderzoek van Mindshare. Dat is doelgroepgericht ook weer een hele mooie kans voor B2B marketing, als jouw sector op Google goed vertegenwoordigd is.
De eerste accountmanager is op dit moment in training op het hoofdkantoor van Twitter, volgens haar LinkedIn is zij ook pas sinds april in dienst.
Waar ik op gok is dat er de komende tijd  een aantal interessante ontwikkelingen aan gaan komen, zoals deals met lokale mediabureaus, misschien een televisiestation hier en daar en zelfs productiebedrijven. Dat wijst er op dat veel mensen het vooral gebruiken voor eigen profilering, en zich weinig mengen in bijvoorbeeld LinkedIn Groups, maar dat zal het LinkedIn onderzoek van Richard van der Blom snel uitwijzen. Hetzelfde geldt voor het aantal profielen, wat kan verschillen omdat niet-geregistreerden de dienst wel kunnen gebruiken, en andersom geregistreerde gebruikers de dienst niet (meer) gebruiken. Daar zitten natuurlijk nog een hoop niet-leden bij die wel de site bezoeken, maar in deze zin is het aantal gebruikers wel aannemelijk. Actieve gebruikers per land communiceren ze alleen helaas niet, daarvoor moeten we het doen met het aantal geregistreerde accounts volgens de advertising tool (die SocialBakers bv.
Als jij dus een keer een profiel van een vriend op Facebook bekijkt wordt dat ook meegerekend. Die conclusie trekt Carlijn Frunt in haar afstudeerscriptie voor de studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Uit onderzoek blijkt dat de scores op deze twee factoren zelf tot op 82 procent voorspellen hoe wij anderen beoordelen. De gepercipieerde intentie van een merk of bedrijf is hierbij een heel belangrijke variabele. Wij hebben dus in een oogopslag door of wij een merk of onderneming kunnen vertrouwen of niet.
En dat kan met name meer warmte en deskundigheid genereren, vooral als de intenties goed beoordeeld worden.
Met de Europese Kampioenschappen voetbal in Zwitserland en Oostenrijk en met de Olympische Spelen in China, zal er voldoende aanbod zijn van sportnieuws en van sponsors die exposure zoeken rondom dit sportnieuws. Daarnaast is de consistente crossmediale distributie van zowel het nieuws als van de commercie (sponsors en adverteerders) van groot belang.
Het hoofdartikel van de proefeditie op zaterdag (over Kevin Hofland) was al weer goed voor een sneer van weekconcurrent Johan Derksen tijdens Voetbal Insite. Misschien als wij het geen 'krant' meer gaan noemen dat het commercieel antrekelijker gaat worden voor de adverteerders? Blijft lastig voor traditionele uitgevers om op een andere manier te kijken naar uitgeefconcepten en businessmodellen. Gek genoeg is dat wel waar veel adverteerders nog om vragen (duidelijkheid: dit is print, dit is online, dit is event). Daarop ging mijn dochter vandaag wederom naar de winkel, om te kijken of de uitgezochte spullen nog voorradig waren.
In deze blog probeer ik, aan de hand van een praktijkvoorbeeld voor het merk Albert Heijn, te laten zien wat de waarde van geo-analyse voor een merk kan zijn.
De integratie van geografische analyse zorgt ervoor dat je gemakkelijk informatie krijgt over welke filialen veel worden besproken, door wie en bovenal: waarom? Let op: het gaat hierbij niet om het aantal dagen dat mensen vrij nemen van werk, maar om het aantal dagen dat mensen daadwerkelijk op vakantie zijn, incl. SocialBakers is helaas gestopt met het publiceren van het aantal Nederlandse Facebookgebruikers. De app kreeg veel negatieve reviews en inmiddels heeft Facebook ertoe besloten om de meest populaire features in de Facebook-app te integreren. Zuid-Korea is daarentegen nu wel Facebook-blauw gekleurd, nu het meer gebruikers heeft dan QZone.
Overigens maakte CEO Dick Costolo vorig jaar nog bekend dat er 500 miljoen tweets per dag worden verstuurd, gek genoeg is dit niet het cijfer dat Twitter zelf communiceert.
Dat is een fractie van Facebook- en Twitter-shares, en ook Pinterest en LinkedIn worden meer gebruikt.
Dagelijks worden 31 miljard berichten via WhatsApp verstuurd en 325 miljoen foto's gedeeld. Lijkt best een logische vraag, maar ik kan hier niet heel veel over vinden, alleen oude artikelen. Tony Wang, General Manager van Twitter UK, was in Nederland om te spreken op iStrategy Conference The Hague en deed tegelijk een kort rondje interviews. Opvallend genoeg, tot de drie fanatiekste landen rondom de plechtigheid behoorde naast Nederland en Argentinië ook de VS.
In dit onderzoek is gebruikers gevraagd naar hun gebruik, waarbij de respondent zelf aangeeft of hij of zij de dienst gebruikt, en of het ook actief wordt gebruikt (zogeten reported behaviour). Met 12,5 miljoen Nederlanders tussen de 15-80 blijven er nog maar relatief weinig 'niet-gebruikers' over op deze manier. Hou daarbij in het achterhoofd dat niet iedereen die Facebook gebruikt ook lid hoeft te zijn. Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder natuurlijk, dus het staat er inmiddels misschien weer anders voor. Ik heb bovendien zelf al meerdere keren in de praktijk ondervonden dat persoonlijke 'we hebben een vacature' tweets ook veel sneller geRT't worden. Het verklaart ook waarom wij sommige sectoren zoals banken, oliemaatschappijen en kabelbedrijven haten. Daarnaast schreef hij samen met Jan Dijkgraaf het boek 'Voodoo Marketing' dat gaat over marketing en ethiek.
Zijn dit alleen extra columns en achtergrondverhalen of worden er ook scoops gebracht die niet in de normale sportbijlage staan? Het aantal bezoekers in de leeftijd van 45 tot en met 54 is het grootste segment voor zowel Twitter als LinkedIn. De cijfers zijn wel een verbetering voor Google+, een jaar terug was de gemiddelde bezoektijd nog 3 minuten.
Het aantal blogs staat op het moment van schrijven op 134,2 miljoen, die samen goed zijn voor 59,6 miljard berichten.
De VS is een land gericht op entertainment en celebrity, alles wat daarbij komt kijken wordt gevroten, om Wang vrij te vertalen. Dat in een jaar tijd de posities van Hyves en Facebook flink veranderd zijn, wees comScore al uit.
Het aantal Nederlandse geregistreerde accounts staat op 6,5 miljoenen volgens SocialBakers, maar die cijfers zijn niet op de week accuraat. Daarentegen zijn er ook genoeg mensen die wel een account hebben maar deze niet meer gebruiken. Vooral de notie dat wij bedrijven op dezelfde manier beoordelen als wij lang geleden deden om andere stammen te evalueren, is een krachtige. Een die niet gevrijwaard is van dalende oplagecijfers overigens, zoals blijkt uit de sportkranten in bovengenoemde sportgekke landen. Toch heb ik waardering voor het AD omdat het de dagbladmarkt op een positieve manier in de schijnwerpers zet. In het eerste geval denk ik dat veel lezers zullen kiezen om voor iets meer geld het AD met de normale sportbijlage te kopen dan SportwereldPro. Genoeg leesvoer dus weer voor op deze leestafel, samengesteld in samenwerking met Buzzcapture. Ondanks het groot aantal gebruikers van Instagram lijkt de dynamiek van Vine de creatieven voor zich te hebben gewonnen. Niet alleen wat betreft ons koninkrijk, maar zeker in de gebieden sport, entertainment en tv wil Twitter grote stappen maken en juist daar blijken wij uit te blinken. Ook Google+ is meegenomen in het onderzoek, maar is in deze blog buiten beschouwing gelaten.
Daarnaast is het ook erg interessant om te zien wat de concurrentie (lees: Telegraaf) gaat doen.
De nieuwe cijfers van Newcom schetsen een nog extremer beeld voor Hyves: 3 miljoen bezoekers waarvan 0,9 miljoen dagelijks. Omdat veel mensen het met de zoekmachine associeerde, was het gebruik buitenproportioneel hoog (met name in de hogere leeftijdsklassen). De dagelijkse sportkrant bestaat al jaren als concept en was nog niet eerder van de plank gekomen. Maar tot die tijd wordt Sportwereld opgebouwd uit twee hoofdmoten: de dagelijkse sportkrant en de internetsite.
Mocht iemand me hier eens bij willen helpen om dat inzichtelijk te krijgen, ik hou me aanbevolen! Het is aan het oordeel van de respondenten zelf of ze er gebruik van maken, het zogeheten reported behaviour. Benieuwd wat er in september gebeurt als er een winter zonder grote sportevenementen zit aan te komen.
Het geïntegreerde gebruik van Twitter is een schoolvoorbeeld hoe het bedrijf zich graag gepositioneerd ziet in de TV-industrie.Advertising company equipment
Who is the premier league player of the year 2015
Marketing company names yahooComments to «Mobile affiliate marketing blog nederland»

  1. Rocky writes:
    Nearly every video-sharing website, and surprisingly, it is free of mobile affiliate marketing blog nederland charge your clipboard, cropping an image, and.
  2. ALENDALON writes:
    Restoration computer software for the feature film, post production and competitor will not be so forthcoming.