Cursus website maken wordpress,free download hindi songs website list,thai dating tips quotes - How to DIY

U kunt deze pagina printen door gebruik te maken van de standaard print mogelijkheden in uw browser.
Het programma a€?Wordpressa€™ heeft alles wat nodig is voor een professionele website: een goed CMS, mooie themaa€™s, veel functionaliteiten en alles is naar eigen wens aan te passen en te gebruiken. Leer hier hoe eenvoudig het is om zelf een WordPress website te maken met deze video uitleg . Volg dan de gelijknamige cursus bij de Volksuniversiteit Veenendaal die vanaf dinsdag 1 maart gepland staat.
Tijdens de cursus leren deelnemers WordPress op een eigen server te installeren, ze werken met een basisthema en ze krijgen uitleg over het gebruik van andere themaa€™s en diverse functionaliteiten, zoals het inbouwen van contactformulieren. Om artikelen op Cursus 'website maken met Wordpress' bij de VU te kunnen lezen, dient de zogenaamde Javascript in uw browser ingeschakeld te staan.


Cursisten werken aan de inhoud (content) van hun website: teksten schrijven en opmaken voor het web, beeldmateriaal maken of zoeken en een logische structuur opzetten om de inhoud goed toegankelijk te maken voor de websitebezoeker.
Onze website maakt gebruik van verschillende nieuwe internettechnieken, waarmee een oudere browser vaak lastig overweg kan. Door een krimpende advertentiemarkt is het niet langer genoeg om verder te kunnen werken en moeten we uw donatie vragen. Daarbij kunnen wij u enkel een veilig bezoek garanderen wanneer u gebruik maakt van een up-to-date internetbrowser. Als iedereen die dit leest de prijs van een kop koffie zou doneren, kunnen we onafhankelijk blijven. Als u SeniorenNet nuttig vindt, vragen we een minuut van uw tijd om het weer een jaar online te houden.


Help ons alstublieft de fondsenwerving te vergeten en ons weer verder met uw SeniorenNet bezig te houden. De cursus bestaat uit 9 lessen van 2,5 uur, start op dinsdag 1 maart om 19.00 uur en vindt plaats in 'Spectrum' aan het Kees Stipplein.
WordPress is een gratis programma, maar een domeinnaam en hosting moet worden aangeschaft, echter niet voor aanvang van de cursus. Eveneens aanschaffen, zodra bekend is of de cursus doorgaat, het boek a€?Succesvol publiceren met WordPressa€™, prijs circa a‚¬20,00.Website for free ibooks epub
How to make a video on a mac for youtube
Code promo esprit nordik