Website maken office 365,how to make a website for free with free web hosting uk,best online dating site melbourne,free online movies 1080p - PDF Review

Je zou zeggen dat de 538 voor War Child actieweek van Radio 538 weinig met Office 365 van Microsoft te maken heeft, maar om alles in goede banen te leiden biedt de software de uitkomst. De 538 voor War Child actieweek is een grote operatie aangezien het radiostation acht dagen het hele land door reist.
Zoals je ziet draait de actieweek inmiddels op volle toeren en de medewerkers van 538 vinden steeds beter hun weg binnen de mogelijkheden van Office 365. In onderstaande video nemen we een kijkje achter de schermen tijdens de actieweek met Alexander, IT-Manager van 538.


Om het wat begrijpelijk te maken kun je O365 het best vergelijken met een complete kantooromgeving op het internet. In het pakket vind je een Sharepoint-omgeving voor het delen van documenten en agenda’s, een Exchangeomgeving voor het delen en afhandelen van de mail en allerlei andere Outlooktoepassingen. Je hebt het programma Lync en die is voor het online communiceren, zoals je dat wel kent van Skype, maar dan nog even wat slimmer en geintegreerd in de office-omgeving en tot slot kun je gebruik maken van Webapps.
Onderstaande video is onderdeel van een achtdelige videoserie waarin je kunt zien welke rol IT en Office 365 spelen in deze gigantische operatie.


Vanaf versie 2013 (beschikbaar vanaf 1 maart 2013) wordt het ook goed te doen om vanuit Office 365 je website te maken en te beheren.
En dat alles zonder aanvullende kosten, want het hele Office 365 pakket is zonder kostenverhoging toegevoegd aan de desktoppackage-licentie die je al betaalt voor elke werkplek in school.Office 365 in het onderwijs bij PICTOIn de komende maanden zal PICTO samen met de stichting PrimAH een pilot-omgeving op basis van Office 365 inrichten en in gebruik nemen.What a girl wants full movie part 2
Random bible quote for the day