Tinus smits wikipedia zona,interdigital erosions tinea pedis,ringing ear and sore throat plate,cat ear infection loss of balance - And More

11.04.2015
Az inspiralo homeopatia megalapitoja, az oltasok okozta karosodasok es az autizmus homeopatias gyogyitasanak szakertoje, holland homeopata professzor! Article redige sur une interview du Docteur Tinus Smits au sujet de sa methode de chelation des metaux lourds par les procedes d'isotropiques homeopathiques (connus et pratiques par les "vrais" homeopathes depuis + de 50 ans)."Un enfant sur cent nait autiste !Cette vraie pandemie atteint dans certains Etats des chiffres alarmants d’un enfant sur quatre-vingt, voire sur cinquante naissances. Tweedaagse Cursus: BNS Therapie en Dimensio-S, op vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober organiseert Hans Reijnen een nieuwe tweedaagse cursus. Huisapotheek: De Moringa Oleifera is een (sub)tropische boom met vele wonderbaarlijk voedende en genezende eigenschappen.
In december 2012 vond ik het vierde thema dat bij gepotentieerde vitamine B12 hoort en toen dacht ik dat het mindbeeld wel eens compleet kon zijn. Ik vertel heel vaak tegen B-twaalvers dat zij moeten leren omgaan met het gevoel: als te moeten leven in de omgekeerde wereld. Nu gaat het voor het nieuwe thema nog een stapje verder: jij hebt iets nieuws ontdekt wat strijdig is met de heersende opvattingen.
Een sterk voorbeeld van een combinatie van thema vijf en zes is wat de Katharen is overkomen in de Languedoc (Frankrijk). Ik heb afgelopen jaar een toenemend aantal patiënten op mijn spreekuur gehad die in verhevigde mate aan het stoeien waren met ervaringen uit vorige levens.
Er zijn veel overeenkomsten tussen de problemen die mensen hebben die niet goed geïncarneerd zijn maar er is ook een groot verschil. Te zijn of niet te zijn, dat is de kwestie: of het nobeler is om te lijden onder alles wat het wrede Lot je toeslingert of om de wapens op te nemen tegen een zee van zorgen en er al vechtend een einde aan te maken? Ik heb al vaak verteld en geschreven over dat Foliumzuur (vitamine B11) en Cobalamine (vitamine B12) twee onafscheidelijken zijn: het broertje en het zusje die elkaar absoluut niet kunnen missen. Zo ontdekte ik ook dat ik, naast gepotentieerde cobalamine, ook gebruik kon maken van gepotentieerde Foliumzuur, daar heb ik tot nu toe echter nog relatief weinig gebruik gemaakt. Het onderzoek naar het materia medica plaatje en het mindbeeld van gepotentieerde Foliumzuur is lang in de koelkast blijven liggen. Essentie van Orootzuur: Het vermogen tot beeldvorming van onze diepste werkelijkheid, het diepste Goddelijke geluk in jezelf.
Ik ben recent in de praktijk begonnen met het adviseren van het gebruik van meer orootzuur (schapenkaas) en het gebruik van gepotentieerde orootzuur omdat het geweldig mooi past in het hele evolutionaire plaatje van het spannende tijdsgewricht van dit moment en omdat ik vastgesteld heb dat toch niet iedereen voldoende over het stofje kan beschikken.
Mede dankzij de ontdekkingen die ik over Orootzuur (B13) deed kwam ik weer in een diepere symboliek terecht aangaande zowel gepotentieerde B11 als gepotentieerde B12. Foliumzuur en folaat (de anionische vorm) zijn vormen van een in water oplosbaar vitamine uit het vitamine B-complex, dat soms nog de oude benaming vitamine B11 meekrijgt. Folaat is de (tamelijk instabiele) vorm die in voedsel voorkomt, en is de vorm waarin dit vitamine in het lichaam actief is.
Onderzoekster Lucy Wills ontdekte in 1931 dat vlees en gistextract een positieve rol kunnen vervullen bij het voorkomen, verminderen of opheffen van bloedarmoede bij zwangere vrouwen. In de voeding komt foliumzuur niet voor, wel folaat, wat staat voor een grote groep verwante verbindingen (pteroglutamaatverbindingen) met dezelfde vitaminewerking als foliumzuur. De beste bron voor folaat in de voeding is groene bladgroente, zoals spinazie (het Latijnse folium betekent ook 'blad'). Mede om de foliumzuurinname te bevorderen wordt tegenwoordig aangeraden dagelijks 200 gram groente en twee stuks fruit te nuttigen.
In de astrologie is Jupiter de vijfde planeet gerekend vanaf de zon: de heerser over het sterrenbeeld boogschutter. B11: Jupiter = Zeus = Osiris (Egypte), mannelijke oppergod, God van de hemel en de harmonie in de natuur.
B12: Ceres = Demeter = Isis (Egypte), oppergodin van landbouw, schenkster van wasdom en vruchtbaarheid, beschermster van vrouwen en moedersymbool. B13: Mercurius = Hermes trismegistus = Egyptische God Thoth, opener van de poorten van de hoogste hemelen, de brenger van spiritueel licht en leven, de bemiddelaar tussen de innerlijke en de uiterlijke sferen (boven- en onderwereld), integratie van God Vader en God Moeder (androgyniteit). Zij behoren alle drie tot de 12 Griekse Goden die de berg Olympus bewoonden (De 12 Olympiërs), waarbij onduidelijk is of het er nu 12 of 13 waren. De mensheid is tot op het allerdiepst in verwarring (gebracht, door de wereldleiders ook in de wereldreligies) over verzoening: er is een slachtoffer, er is een dader die een offer moet brengen en er is een eisende God die het offer ontvangt.
Wij alleen maar zelf bepalen wat Goed is of Slecht, wij alleen maar zelf staan voor de uitdaging om op te houden met die twee te blijven scheiden.
Hades had Persephone ontvoerd naar de onderwereld en Demeter (moeder van Persephone) was zo wild van ongerustheid dat ze alle seizoenen ophield terwijl ze naar haar dochter zocht. Tinus Smits ging ervan uit dat alle mensen naast hun individuele psychotrauma(‘s) heel vaak aan het stoeien zijn met universele levensthemata. In de numerologie is de symboliek terug te vinden van de strijd tussen het goed en het kwaad  en het ascensieproces van de verbinding in jezelf met het hogere en daarmee het overstijgen van de dualiteit. 333 is het getal dat het Licht van de Engelen en de Opgestegen meesters (het Goddelijke) representeert .
Na een lang en intensief leerproces bij mijn leermeester Tinus Smits begon ik heel langzaam mijn eigen vleugels uit te slaan. Daarna stuitte ik op de epidemie van misdiagnosen: vitamine B12 tekort, die vooralsnog alleen nog maar in omvang lijkt te groeien.
Op 19 en 20 April 2013 volgde ik een homeopathische nascholing over de CEASE therapie van Tinus Smits waar presentaties gehouden werden door Isaac Golden (Australië) en Kim Kalina (USA). Omdat ik een beelddenker ben heb ik me dat ook visueel proberen voor te stellen en kwam ik op het volgende idee.
De Sandwich-Methode (Bic Mac): combineren van het erfgoed van Tinus met de inzichten rond de vitamine B12 thematiek.
Net als de ruimte heeft ook de tijd drie dimensies die alle drie gekoppeld zijn aan de verschillende bewegingen die de aarde maakt. Omdat het vaker optreden van vitamine B12 tekort duidelijk gekoppeld is aan de overgang (transitie) van de aarde en de mensheid naar de nieuwe tijd heb ik me wat uitgebreider verdiept in een aantal aspecten van de Mayakalender.
Onder de microscoop hebben we maar twee DNA strengen maar op energetisch niveau hadden we ooit al twaalf werkzame DNA-strengen. Het was in 1582 dat paus Gregorius de XIII besloot om de dertiende maand af te schaffen omdat dat boekhoudkundig makkelijker was. Het duurt 13 weken van de eerste dag van de lente (solstitium) tot de eerste dag van de zomer (equinox). Ik ben recent begonnen met het adviseren van het gebruik van meer orootzuur (schapenkaas) en het gebruik van gepotentieerd orootzuur omdat het geweldig mooi past in het hele evolutionaire plaatje van het spannende tijdsgewricht van dit moment en omdat ik vastgesteld heb dat toch niet iedereen voldoende over het stofje kan beschikken.
11.Gepotentieerde vitamine B12, artikel in het Vakblad voor Homeopathisch artsen SSC, in twee delen in no 3 en no4, laatste jaargang 2012. Het verhaal over een kind wordt door de kindertolk op methodische wijze vertaald waardoor het ineens over het leven van de vertellende ouder gaat. Wat zo bijzonder is, dat de stappen die de ouders zetten in hun eigen leven, zowel henzelf ten goede komen als hun kinderen. Op vrijdag wil ik nog eens het hele BNS onderzoeks- en behandelmodel uit de doeken doen tegen de achtergrond van het spannende tijdsgewricht waar we nu midden in zitten. Op zaterdag behandel ik een nieuw onderzoeks- en behandelmodel, dat ik Dimensio Spirito (Dimensio-S) gedoopt hebt. Ik ben als ex-huisarts nog steeds gewend om te starten vanuit het fysieke, het medische model. Het cursusgeld bedraagt 240 euro, dit bedrag is inclusief twee biologische lunches en koffie, thee en water en inclusief het cursusmateriaal. Moringa oleifera staat ook wel bekend als de 'wonderboom' vanwege de hoge voedingswaarde en medicinale eigenschappen van de bladeren en vruchten van de boom, maar heeft niet echt een officiële Nederlandse naam.
Vanwege de grote voedingswaarde van de boom, wordt Moringa oleifera op steeds grotere schaal ingezet voor de bestrijding van ondervoeding in ontwikkelingslanden. De zaden van Moringa oleifera kunnen worden gebruikt om water te zuiveren, daar ze in staat zijn tot 98 procent van onzuiverheden en microben uit water te halen. Biologische Moringa poeder is verkrijgbaar in poedervorm zowel als in capsules van diverse merken. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.
Kinderen, bejaarden, risicogroepen, reizigers naar verre landen - allemaal krijgen ze te maken met inenten.
Master, klasszikus homeopata professzor, 2007 tavaszan kezdte el, magyar gyakorlo homeopatak mester szintu kepzeset!
Egy rajongoja, ki kegyelettel es halaval emlekszik a mesterre, tobb mint ketszaz ev tavlatabol. In december 2012 dacht ik dat het plaatje van het mindbeeld van vitamine B12 compleet was, maar recent hebben zich toch weer drie nieuwe thema's in mijn praktijk aangediend.
Pas gaandeweg is mij een diepere symboliek duidelijk geworden van de combinatie van de drie gepotentieerde vitamines. Tinus ontwierp lang geleden al zijn Inspiring Homeopathy, een subschool binnen de wereld van de Klassieke Homeopathie, die een zeer effectieve manier is om patiënten te behandelen vanuit 7 universele psychologische thema's. Zo bevat hij 25x zoveel ijzer als spinazie, 17x zoveel calcium dan melk, bijna net zoveel vit.C als sinasappels, 4x zoveel eiwitten als een eieren, 15x zoveel natrium als bananen en 10x zoveel vitamine A als wortels.
Vooral omdat het plaatje heel rond voelde, ik gebruikte op dat moment het symbool van de slang die in zijn eigen staart bijt. In feite hing dit als thema natuurlijk al veel langer in de lucht, juist daarom zag ik niet eerder aanleiding om het te verheffen tot nieuw thema maar afgelopen voorjaar werd het voor mij heel duidelijk dat we collectief gezien sterk bezig zijn met een nog diepere verwerking van b.v. Vanuit de B12 context is het heel moeilijk om volledig ja te zeggen tegen dit leven, in dit fysieke lichaam, hier en nu en op deze aarde. Het is een van de meest aangehaalde citaten uit de hele wereldliteratuur en ook het bekendste fragment uit de monoloog van Hamlet. Te sterven, te slapen, niets meer; en in die slaap rust vinden voor alle hartzeer en de duizend pijnen die je lichaam je bezorgen, dat zou een einde zijn om jezelf toe te wensen.
Dat geldt zowel in het stoffelijke (moleculaire) gedeelte als in het mentaaal-emotionele of psycho-energetische. Eigenlijk pas nadat ik ook tegen vitamine B13 (=orootzuur) ben aangelopen ontdekte ik de uitdaging om ook meer aandacht te besteden aan gepotentieerde vitamine B11. Het werd vitamine B13 genoemd omdat men aanvankelijk dacht dat het menselijk lichaam het stofje niet zelf kan maken. De mens op zoek naar het meest juiste idee voor de meest juiste vorm; op zoek naar jouw eigenheid en jouw eigen waarheid.
In Duitsland, Frankrijk en in de Verenigde Staten van Amerika wordt dit vitamine ook wel vitamine B9 genoemd.
In voedingssupplementen en verrijkte voeding komt het stabielere synthetische foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur) voor, dat in het lichaam in folaat wordt omgezet.
Deze ontdekking leidde vervolgens, eind jaren 30 tot de ontdekking dat foliumzuur in gist de factor is die voor dit effect verantwoordelijk is. Een te hoog homocysteïnegehalte is een belangrijke risicofactor voor onder andere hart- en vaatziekten.
Maar ook spruitjes, broccoli, kool, asperges, fruit (met name bepaalde citrusvruchten) en gist bevatten folaat.
In 2001 kreeg ongeveer de helft van alle Nederlanders minder dan de destijds aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 200 microgram folaat binnen. Dit is ongeveer twee keer zo veel als de gemiddelde Nederlander daadwerkelijk blijkt in te nemen.
Ik wil hier wel benadrukken dat heel veel van de symptomen die veroorzaakt worden door een Foliumzuur tekort ook veroorzaakt kunnen worden door een vitamine B12 tekort.
Er is veel innerlijke kracht en vol vuur en gedrevenheid wordt gestreefd naar het nieuwe begeerde ideaal en hogere doelen. Vanuit de Christelijke tradities is die bekend onder: de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.
666 kan ook staan voor Jezus Christus maar representeert tegelijk de Antichrist of de Duivel (Beest op Aarde).
Als ervaren homeopaat heb ik een langdurige studie gemaakt van het Materia Medica beeld van gepotentieerde vitamine B12.


De Spiraal van Tinus betreft het proces van incarneren en hoe je soms je ziel kunt verliezen (excarneren) b.v.
Ik voelde vrijwel direct aan wat dit betekent maar het heeft best wel een tijd geduurd voordat ik dat goed onder woorden kon brengen. Het zal wellicht nog tot minstens 2024 duren voordat de nieuwe orde een beetje meer vorm gekregen zal hebben. Mannen en vrouwen zullen elkaar in min of meer gelijke mate ondersteunen, ze zullen beide ook het beste in het andere geslacht naar boven brengen.
Ik leerde er dat kinderen net zo hun best doen voor ons levensgeluk als wij ons best doen voor dat van onze kinderen. Daarmee wordt van binnen een snaar geraakt, je krijgt inzicht, je wordt gemotiveerd om dingen te veranderen. Het is een universeel model voor vele chronische fysieke problemen waarmee je behandelresultaten aanzienlijk kunnen stijgen. Vooral omdat ik zoveel patiënten zie met chronische klachten die te beschouwen zijn als universele, westerse beschavingsziekten. Onder andere Trees for Life, Church World Service, Educational Concerns for Hunger Organization, en Volunteer Partnerships for West Africa gebruiken de boom voor dit doel. Toch zijn er steeds meer aanwijzingen dat inentingen soms forse bijwerkingen kunnen hebben. Ik ontdek dat 'nu pas' omdat ik erg lang vooral gericht was op het materia medica beeld van vitamine B12. Na een nascholing over Cease therapie door Kim Kalina (USA) werd mij duidelijk dat de 'Vitamine B12 Psychologie' en het model van Tinus heel erg complementair kunnen zijn. Juist omdat zij meestal Hoog Sensitief zijn en vaak een oude ziel, zijn ze erg gewetensvol, hebben een groot hart en een (veel) hoger ontwikkeld bewustzijn dan de meeste andere mensen.
Hier zal ik nu niet verder over uitweiden omdat ik daar eerder expliciet genoeg over geweest ben. Vanaf het begin ben ik nogal expliciet met vitamine B12 bezig geweest, dat was zo’n uitgebreid en uitdagend verhaal, dat slokte bijna alle aandacht op. En toen ging ik de diepere betekenis en de hogere magie van dit drietal (B11, B12 en B13) doorgronden en ervaren. Mercurius was bij de Romeinen de God van de handel die bij de Grieken Hermes Trismegistus heette. Zij hebben in deze boeken zoveel, voor mij uiterst bruikbare, informatie staan over alle drie (B11, B12, B13). Het is nogal uitgebreid en technisch maar voor de artsen en therapeuten onder ons, van groot belang. Inmiddels is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in Nederland bijgesteld naar 300 microgram per dag. In de Griekse mythologie is Jupiter de oppergod Zeus, zoon van Kronos (Vadertje tijd) en Rhea, de broer van Ceres (die staat voor vitamine B12). Jupiter staat symbool voor de geneeskracht in de mens die opgebouwd is uit geloof, hoop en vertrouwen in de innerlijke kracht. Ik had al langer de stellige indruk dat Het Vrouwelijk Goddelijke in het christendom onterecht bijna volledig is teruggedrongen naar de achtergrond. God duwt niet iemand anders in de afgrond, maar daalt er Zelf in neer om vijanden te redden van het welverdiende oordeel. De uitdaging is om volledig te gaan staan voor je eigen Waarheid en daarin te groeien in standvastigheid.
Zeus (vader van Persephone) zag de ramp gebeuren, zijn wijnoogst voor zijn ogen falen, en stuurde zijn boodschapper Hermes naar de onderwereld om Persephone terug te brengen.
Wij moeten het Kwaad niet blijven afsplitsen, wij dienen het Kwaad volledig te omarmen zonder dat we ons ermee hoeven te identificeren.
Ik werk in mijn integrale, natuurgeneeskundige praktijk de laatste jaren daarnaast met een door mijzelf bedacht onderzoeks-en behandelmodel dat gericht is op het zoveel mogelijk elimineren van universele fysieke belastingen. Een behandeling heeft tijdelijk wel resultaat maar het effect blijft niet, er treedt terugval op.
Daar heb ik veel tijd en energie in gestoken met nog steeds uitstekende resultaten in mijn eigen praktijk.
De resultaten van deze studie heb ik gepubliceerd in SSC, het vakblad voor homeopathische artsen in 2010.
Toen werd mij ineens duidelijk dat de thema’s en de essentie van het B12 verhaal heel mooi complementair zijn aan de universele lagen van de Spiraal.
Ondertussen ben ik er aardig bedreven in geraakt omdat bijna alle B-twaalvers ook een incarnatieprobleem hebben.
Dat kunnen thundereggs zijn, of graancirkels, planeten of sterren, kristallen en allerlei dieren middelen. Via hun gedrag, klachten, spel laten ze ons heel helder en liefdevol zien wat wij op dit moment nodig hebben in ons leven.
Beheenzuur wordt besproken in het boek van Hartsink en Schaap en zou volgens mij wel eens vitamine B14 kunnen zijn.
De praktijkervaringen van dokter Smits en veel van zijn collega's tonen in dit boek hoe je de verschijnselen die na vaccinatie kunnen optreden kunt herkennen, behandelen en voorkomen.
Master Bombay-tol Budapestig, Budapesttol Londonig, Londontol New Yorkig, New Yorktol, Los Angelesig es Los Angelestol Sydniig, Sydnitol Bombayig tart mester kepzo kurzusokat. Tinus Smits, medecin neerlandais, decede en 2010 a l’age de soixante-sept ans, est l’auteur du livre Autisme is te genezen (l’autisme est a guerir) publie en italien sous le titreAutismo, oltre la disperazione (Autisme, au-dela desespoir) et en anglais, Autism, beyond despair.
Maar nu is mij duidelijk geworden dat Foliumzuur als homeopathisch geneesmiddel net zo goed een vaandeldrager is en, vooral dankzij de boeken van Truus Hartsink en André Schaap, kwam ik ook Orootzuur= Vitamine B13 tegen die samen met B11 en B12 een soort Heilige drie-eenheid blijkt te vormen. Zo kwam ik tot de synthese waarbij het model uitgebouwd wordt vanuit 7 thema's naar 12 thema's en no 13 het op een magische manier compleet maakt, net zoals de mensheid evolueert van 7 chakra's naar 13. Ik denk dat ze toch de status van nieuw thema verdienen omdat je niet bij alle drie zo snel ziet dat het thema bestaansrecht eronder zit. Die anderen nemen het vaak veel minder nauw en kunnen zich in hun ogen veel grover en lomper gedragen en daar kunnen zij heel slecht tegen. Jij vertelt heel opgetogen over je nieuwe ontdekking maar omdat iedereen zich dat helemaal niet kan voorstellen, ze geloven je gewoon niet, moet jij op de brandstapel.
Ze lieten zich inspireren door het leven van Jezus Christus, maar hun mystieke en dualistische interpretatie van de bijbelverhalen week ver af van die van de Rooms-katholieke Kerk. In analogie met de incarnatieproblematiek heb ik nu een nieuw probleem ontdekt waar een klein percentage van de B-twaalvers mee te kampen heeft. Wie zou dit alles verdragen, zweten en kreunen onder een ellendig bestaan als niet de dreiging van wat achter de dood komt er was, het onontdekte land waar geen reiziger uit weerkeert verwart ons en maakt ons zwak, zodat we liever de lasten dragen die we kennen dan het onbekende tegemoet te gaan. Toch ontdekte ik al vrij snel dat ik alle vitamine B12 gebrekssymptomen pas echt volledig kon wegwerken als ik al mijn patiënten met een vitamine B12 tekort naast de twee effectieve vormen van B12 (methylcobalanmine en adenosylcobalamine) ook Foliumzuur ging geven.
Orootzuur is een pyrimidine-derivaat dat nodig is voor de synthese van uridinemonofosfaat (UMP, een nucleotide), dat weer nodig is voor de vorming van DNA en RNA.
In de symboliek staat Hermes voor de opener van de poorten van de hoogste hemelen, de brenger van spiritueel licht en leven, de bemiddelaar tussen de innerlijke en de uiterlijke sferen van bestaan en de inwijder in de heilige mysteriën, de kennis (Gnosis) die spreekt over onvergankelijkheid. Meestal gaat het om vijf à zeven groepen, tot maximaal elf, die middels peptidebindingen aan elkaar zijn verbonden.
Het Goddelijke Ik doorkruist de materie en hierin ondervindt het zijn beperkingen, zijn lijden en zijn mogelijkheden tot bewustwording en groei. Zo wil ik op mijn manier, vanuit de studie en het werk in mijn praktijk, trachten te komen tot een vernieuwde duiding van de heilige drie-eenheid. Hiervoor heeft Tinus zijn subschool binnen de klassieke homeopathie bedacht die hij Inspiring Homeopathy noemde. Het yin – yang teken laat prachtig zien hoe die twee elkaar nodig hebben en elkaar volledig in balans houden. Deze studie heb ik in december 2012 afgerond en dat heeft in het mindbeeld het onderstaande plaatje opgeleverd9. Hij beschreef dat het universele thema’s zijn die ons afhouden van het contact met onze eigen innerlijke bron.
Volgens de reguliere wetenschap zouden we ook maar 4% van ons DNA gebruiken, de overige 96% wordt junk-DNA genoemd. De soort wordt doorgaans gezien als de meest bruikbare boom ter wereld, omdat bijna elk onderdeel van de boom kan worden gebruikt als voedsel of voor andere nuttige doeleinden.
De bladeren kunnen worden gekookt als spinazie, of gedroogd en vermalen worden toegevoegd aan maaltijden. Cet ouvrage, qui contredit toutes les affirmations de la medecine traditionnelle a la solde des laboratoires et des puissances financieres, au plus grand mepris de la sante, n’a pas ete traduit en francais. We kunnen niet goed verder in de gouden periode van de vijfde ZON als we niet volledig schoon schip hebben gemaakt. Volgens de katharen was Satan almachtig op aarde en leidde enkel de spirituele bezieling van de Heilige Geest tot verlossing. Zo verlamt het geweten ons tot lafaards, en zo wordt gezonde daadkracht verziekt door bleek gepieker en lopen grootse ondernemingen op niets uit. De in de voeding meest voorkomende folaten zijn 5,6,7,8-tetrahydrofolaten (THF) evenals 7,8-dihydrofolaat (DHF).[5] Folaat is in het lichaam actief als (diverse vormen van) tetrahydrofolaat.
Dus toen Rhea zwanger was van Zeus vluchtte zij naar Griekenland en heeft daar in het geheim Zeus gebaard en grootgebracht. In de Griekse mythologie worden zij genoemd als de dochters van Zeus, het zijn de inspirators van allerlei takken in de kunst. Binnen dit model heeft de behandeling van een vaak voorkomend vitamine B12 tekort (Morbus Addison-Biermer) een heel centrale rol gekregen.
Met zijn homeopathische geneesmiddelen kun je jezelf bevrijden van deze universele psychische belemmeringen.
Alleen door het kleine verschil kunnen we gezamenlijk in de Creatie stappen en ontstaat de Fibonacci Spiraal van de Heilige Geometrie. In december 2012, zo met het einde van de Mayakalender, kon ik mijn studie naar de psycho-energetische aspecten van vitamine B12 afronden en hield ik een pleidooi voor het terug invoeren van de dertiende maand.
En het duurt dus 4x13 = 52 weken = 1 jaar tot de aarde een keer helemaal om de zon gedraaid is. Zo ontstond een basisschema Metafysische Transitie Psychologie(MTP) dat heel behulpzaam is bij het ascensie-proces waar zoveel Hoog gevoelige mensen nu in verwikkeld zijn. Het was dus de homeopaat in Tinus die vooral focuste op de zeven universeel psychologische lagen. Pourtant, les explications du Dr Tinus Smits qui fonde son argumentation sur le traitement de plus de trois cents patients atteints d’autisme constitue un reel espoir. Tegenwoordig hoeft er gelukkig niemand meer letterlijk op de brandstapel maar figuurlijk gebeurt het helaas nog vaak genoeg. Orootzuur is nodig voor het goed functioneren van zowel vit.B11 als B12 en bevordert de aanmaak van intrinsic factor. Folaat uit de voeding wordt daarom gereduceerd tot dihydrofolaat, en vervolgens nogmaals gereduceerd tot tetrahydrofolaat. En als je dus ziet dat half Nederland een Foliumzuurtekort heeft dan begrijp ik waarom mijn over all behandelresultaten veel beter zijn als ik naast B12 suppletie dus ook altijd Foliumzuur aanvul. Toen Zeus volwassen was keerde hij naar zijn vader terug om hem te bestrijden en te verslaan, waardoor Kronos door Zeus gedwongen werd de door hem verslonden kinderen weer uit te braken. Foliumzuur staat dus voor het met onze Godskracht verwezenlijken van ons doel in het leven, begeleid door zijn negen dochters, zij geven ons vurige bezieling.
Of ze het willens en wetens deed, of per ongeluk, dat verschilt per mythe, maar het uiteinde van het verhaal is dat Persephone inderdaad de zaden verorbert, en de vruchteloze maanden van het Mediterrane klimaat moet doorbrengen in de onderwereld. En de ruime ervaring met behandeling van deze ziekte heeft mij veel nieuwe kennis opgeleverd, eerst vooral op algemeen medisch (somatisch) gebied, maar in tweede instantie ook op het gebied van de psycho-energetica van vitamine B12. 999 symboliseert de drie niveaus van de Drie- eenheid die een mens kan bereiken als het proces van Zelfrealisatie kan worden afgerond.
En daarvoor moest in mijn ogen het vitamine B12 tekort ook eerst in de materie worden aangevuld.


Nu bij de aanvang van de Gouden Periode van de 5e Zon kunnen de tien strengen die toen geïnactiveerd zijn, weer gereactiveerd worden2, als je wil. Je kan het schema gebruiken bij het opsporen van de obstakels waar het proces nog op hangt en als hulpmiddel bij het kiezen van het homeopathische geneesmiddel om de patiënt weer meer in proces te brengen.
De Albigenzische Kruistochten maakten een einde aan de politieke bescherming van het katharisme.
Tevens wil ik van deze plaats gebruik maken om erop te wijzen dat het naar mijn inzichten absoluut beter is voor aanstaande moeders om niet alleen Foliumzuur te gebruiken maar ook de twee effectieve vormen van B12. Hieruit zien we dat Jupiter, de oppergod, zelfs grip had op Kronos (Vadertje Tijd), hij overstijgt de begrensdheid van de materie (Saturnus). Het stelt ons in staat om de juiste en de kortste weg te kiezen, geeft ons een enorme doelgerichtheid en het laat ons niet afhouden van ons fel begeerde doel.
Vanwege het naar mijn idee ook hoge universele gehalte van de B12 psychologie kwam ik afgelopen jaar op het idee om een synthese te ontwerpen tussen de Inspiring Homeopathy, die van zichzelf al puur psychologisch is, en de B12 psychologie. Tegelijk was hij hierbij ook heel erg gericht op de spirituele ontwikkeling van zijn patiënten, die de naam Inspiring Homeopathy ook al doet vermoeden. De twee lagen brood staan voor het vullen van het gat in je existentiële fundament aan de onderkant en het nuttigen van het Brood, dat staat voor het lichaam van Jezus Christus, waarmee je verbinding maakt met je Hogere Zelf, aan de bovenkant.
We leven nog wel met de klok en met de seizoenen maar helemaal niet meer in het bewustzijn dat de aarde draait om een as die een hoek van 23 graden maakt met het vlak waarin alle planeten ronddraaien en dat de top van die as, als bij een tol die op een tafel ligt, een cirkelbeweging maakt. Persoonlijk denk ik dat de mensheid hiermee een quantumsprong naar boven zal doormaken waarmee we als het ware gelanceerd worden in de multidimensionaliteit.
Het heeft grote voordelen om naast onze huidige Gregoriaanse kalender met 12 maanden ook te leven volgens de dertien manen kalender en daarmee het contact met Moeder Aarde en de hele kosmos weer meer te herstellen. Door zijn model te combineren met de B12 psychologie, die ook een zeer hoog spiritueel gehalte heeft, kom ik tot een nieuw schema corresponderend met de uitbreiding van ons chakra systeem van 7 naar 13 chakra’s.
Met als gevolg dat zij het gevoel hebben bijna geheel zinloos of doelloos rond te lopen op deze aarde. Hij begeleidde zijn patiënten in hun proces naar het transpersoonlijke, in hun verbinding met het Goddelijke in henzelf. De cirkel is rond als de slang in zijn eigen staart bijt en het proces (transformatie) opnieuw kan beginnen en de teller weer op 000 springt. B-twaalvers zijn bijna altijd (super) hoog gevoelig (HSP) en hebben een veel hoger bewustzijn dan de gemiddelde Nederlander. Het duurt precies 26.000 jaar voordat die top van de as een volledige cirkel doorlopen heeft. Het element Ether zal worden toegevoegd aan de andere vier elementen zodat het de essenties van die vier zal activeren en synchroniseren.
Waarmee het aantal geactiveerde DNA strengen exponentieel kan toenemen van 12x12 = 144 en nog hoger.
In onze tijd kennen we het fenomeen van demonisering, als een moderne vorm van verkettering; Pim Fortuyn en Geert Wilders voel(d)en zich gedemoniseerd door de gevestigde politieke orde terwijl zij de vinger op gevoelige plekken leg(d)gen waar de politiek misschien tekort schiet. Ik ben minstens tien jaar een volwaardige leerling van Tinus geweest en heb heel goede ervaringen opgedaan met zijn behandelmodellen; ik schat dat tweederde van alles wat ik in mijn praktijk doe gebaseerd is op wat ik van Tinus allemaal geleerd heb. En juist daarom lukt het hen vaak niet om volledig ja te zeggen tegen dit leven, in dit fysieke lichaam, hier en nu en op deze aarde. Voor het eerst zullen de krachten van God Vader en God Moeder samenkomen zodat alle verhulde energie kan vrijkomen. Zouden we op deze manier uiteindelijk weer het volle potentieel uit ons DNA kunnen halen en dan ook al onze hersencellen kunnen gaan gebruiken!? Mon interet pour l’autisme est venu de la premiere experience de desintoxication des enfants, victimes des vaccins. Zij aarzelen chronisch om ja te zeggen tegen de beperkingen van het fysieke lichaam (3D) en zij kunnen de ellende en het onrecht in de wereld niet aanzien.
Toch is het voor de meesten het best om wel volledig te incarneren, anders is het bijna ondoenlijk om tot volledige individuatie te komen.
Mon esperance m’a porte a deduire que l’autisme est une pathologie multifactorielle, imputable a 70 % aux vaccins, a 25 % a l’administration de medicaments ou d’autres substances toxiques, surtout durant la grossesse.
L’autisme est determine par une accumulation de differentes substances toxiques, mais aussi par des traumatismes. Il s’agit seulement d’un blocage qui rend impossible le fonctionnement normal et correct du cerveau. Ce n’est pas une pathologie physique, mais une pathologie du desequilibre du fonctionnement cerebral normal et reversible ! Quand une substance chimique et toxique est suspectee d’etre la cause principale du developpement de troubles autistiques, cette therapie consiste a employer ce meme produit en dilution homeopathique. L’isotherapie est une nouvelle technique, qui consiste a utiliser la substance - rendue homeopathique grace des procedes specifiques de dilution et de succussion - ayant cause un dommage toxicologique. Pour comprendre comment agit la desintoxication, nous devons considerer que les maladies ne sont pas seulement provoquees par des substances bacteriennes ou virales, comme se borne a le croire la medecine conventionnelle. En fait, chaque substance peut laisser une empreinte dans le champ energetique d’une personne.
En pratique, le produit isotherapique annulera l’empreinte energetique de la substance qui a cause le dommage ?
A ce stade de nos recherches, nous affirmons que cette substance energetique peut deriver d’un dommage direct et physique de la personne du a un vaccin, a une maladie, a des traumatismes emotionnels, etc.Cette substance peut egalement avoir ete transmise au f?tus par les parents.
Voila pourquoi il est tres important que les femmes enceintes aient une bonne hygiene de vie. Quelles sont les doses homeopathiques utilisees dans l’Isotherapie ?Si nous suspectons que les dommages sont dus a un vaccin, un medicament ou une substance chimique specifique, nous pouvons administrer le vaccin, le medicament ou la substance chimique incriminee aux doses de 30ch, voire de 200ch. Si les dommages sont effectivement dus a un vaccin ou a un medicament, il aura des reactions significatives au traitement. L’enfant manifestera les memes symptomes qu’il a eus quand il a recu ce vaccin ou ce medicament pour la premiere fois. Il peut avoir une secretion muqueuse du nez, des oreilles ou de la gorge, mais aussi des diarrhees, des urines troubles et des odeurs desagreables, des eruptions cutanees et de la fievre.
Ces eliminations tres importantes ne doivent jamais etre supprimees, parce qu’elles font partie du processus fondamental d’elimination toxique et de guerison. Afin d’eviter les risques d’autisme, il est necessaire d’eviter tous les medicaments durant la grossesse et dans les deux premieres annees de la vie de l’enfant. Le f?tus et le nouveau-ne ne sont pas en mesure de metaboliser de maniere adequate les substances toxiques.
C’est pourquoi les enfants ne devraient pas etre vaccines, surtout durant les premieres annees.
Il faut aussi veiller a ce que l’enfant grandisse dans un environnement aussi sain que possible. Une alimentation saine apportera les acides gras polyinsatures (Omega-3 et Omega-6) qui jouent un role fondamental dans la formation et le bon fonctionnement du cerveau et du developpement emotionnel normal.
Toutes les substances toxiques comme le gluten et le sucre multiplient par trois l’insuline produite par le pancreas, et declenchent un phenomene de dependance amenant a une plus grande consommation de nourriture. Aujourd’hui, ce comportement alimentaire a ete bouleverse : chaque personne consomme en moyenne soixante-dix kilogrammes de sucre raffine par an. Tous les nouveau-nes autistes, ayant des problemes de comportement, les enfants agressifs, etc., devraient eliminer entierement le sucre de leur regime alimentaire.
L’equilibre des bacteries indispensables de l’appareil digestif est ainsi gravement altere. Ces bacteries, qui se nourrissent de sucre raffine, entrent en masse dans l’intestin et causent des irritations intestinales et la production de mucus et de diarrhees. Quand elle est presente en quantite suffisante dans l’intestin, les metaux lourds comme le mercure, l’aluminium et le plomb se lient a cette proteine en les echangeant contre des ions de zinc. En effet, les enzymes qui metabolisent la caseine et le gluten ont besoin du zinc pour leur fonctionnement. C’est pourquoi une carence en metallothioneine entrainera de facto une carence de l’enzyme permettant de decomposer la caseine et le gluten. Si la metallothioneine ne fonctionne pas, a cause d’un manque de zinc, le mercure, le plomb ou l’aluminium et autres metaux lourds finissent dans le sang et dans le cerveau. De plus, la metallothioneine protege contre les infections intestinales observees chez les nouveau-nes autistes. D’apres l’Institut Pfeiffer, le dysfonctionnement de la metallothioneine explique le fait que les garcons soient davantage sujets aux troubles du spectre autistique. En fait, les filles seraient plus protegees des substances toxiques externes parce que les ?strogenes et la progesterone stimulent la production de metallothioneine. Les metaux lourds injectes dans les vaccins, comme l’aluminium et le mercure, franchissent les barrieres de defense de notre organisme et intoxiquent directement le corps. De tels metaux penetrent dans le cerveau, malgre la protection de la membrane hemato-encephalique.
A ce phenomene, il faut ajouter les metaux stockes dans l’organisme par l’alimentation, l’air et l’eau. D’apres l’Institut Pfeiffer, le mercure ingere quotidiennement au travers de la nourriture se monte a environ vingt microgrammes.
Il serait de la plus grande prudence de n’administrer aucun vaccin avant l’age de deux ans. D’ailleurs, en 1975, le Japon a interrompu la vaccination des enfants de moins de deux ans. Grace a cette decision, ce pays connait le plus bas taux de mortalite au monde pour les enfants en bas age. Plus un enfant assimile de medicaments durant ses premieres annees, plus il risque de devenir autiste. En plus des vaccins, d’autres substances comme les sprays pour le nez, les antibiotiques, les antiacides antiepileptiques, la fumee, l’anesthesie pour l’avortement, l’aspartame, le glutamate, le bisphenol A, favorisent le developpement de l’autisme. En conclusion, Dr Smits, les enfants autistes sont-ils condamnes pour le reste de leur vie ? Loin des grands medias, ses etudes et ses temoignages ont aide des centaines de milliers d’enfants et redonne espoir aux parents.
En Italie, le Dr Roberto Gava, medecin toxicologue, pharmacologue et homeopathe de Padova, qui a compose la preface de la version italienne du livre du Dr Tinus Smits, a repris ses travaux. Selon lui, les plus recentes etudes epidemiologiques revelent une augmentation annuelle des cas autistiques de 10 a 17 %. Il observe que les reactions, qui se manifestent un a deux jours apres la prise de doses homeopathiques, durent de quatre a dix jours.
Elles peuvent provoquer plusieurs troubles : dermatites, fievre, pathologies des voies respiratoires, perturbations intestinales et nervosite. Ces reactions prouvent que le vaccin administre a l’enfant etait bien responsable de ses dommages organiques. En principe, les reactions qui se produisent apres l’administration de l’homeopathie sont toujours supportables par l’enfant.
Lors de ses conferences, le Dr Gava constate que le traitement homeopathique a toujours ameliore l’etat des enfants autistes. Les enfants qui ne parlaient pas ont commence a s’exprimer, et ceux qui etaient immobiles ont commence a marcher. Le Dr Tinus Smits explique dans son livre que l’histoire de l’enfant doit etre reexaminee, afin d’identifier la vraie cause qui, avant et apres sa naissance, a altere l’equilibre psycho-neuro-endocrino-immulogique.Is there any treatment for tinnitus in homeopathy
Thyroid nodule ear ringing
Pulsatile tinnitus in one ear causes dizziness


Comments Tinus smits wikipedia zona

  1. President
    Loss, but in the young it is often from causing an infection.
  2. Apocalupse
    Impacts a lot of folks sleep on a slight incline to help longer than the 3 month and.