Hubungan rapat Natasya Shakilla dan Amierul Mukminien telah mengundang perasaan iri hati pelajar-pelajar perempuan di sekolah itu. Sebuah bala, sebuah malapetaka telah merantai Badrul Datuk Hamidi dan Sabrina ke alam rumah tangga. Malam itu Nura Alia makan malam bersama-sama dengan abah dan ibunya.Walaupun perutnya dah kenyang tapi demi meneruskan agenda seterusnya,dia sanggup juga melantak. Adakah kebahagiaan akan menjenguk hidup Zaara Amirah apabila dia sudah jatuh hati pada jejaka bongkak itu? Bila suami menjadi ustaz, dibawa-bawanya gelagat seorang ustaz dirumah, seperti diriku muridnya. Anugerah kehidupan memberi gambaran kebesaranNya buat kita manusia, yang wajib kita syukuri dan hargai.
Halalkan kegunaan akal, hati dan lidah pada perkara yang bakal membawa kecemerlangan diri kita dunia dan akhirat. Maka, timbullah siri pembulian ke atas Natasya Shakilla hingga hampir-hampir meragut nyawanya. Badrul yang tidak dapat menerima kenyataan ini tegar menyakiti hati Sabrina yang tidak bersalah. Ulasan dan komen yang membangun akan memperbaiki, membentuk penulisan dan seterusnya melahirkan penulis yang terbaik didalam dunia penulisan.
Atau menunggu balasan jejaka itu ibarat bulan pada waktu malam menanti matahari menjelma pada waktu siang? Namun kalau Zain dah menghulurkan salam perkenalan, Aleeya pun tak adalah nak jual mahal sangat.


Pengulas yang aktif memberi ulasan dan komen yang membangun akan memenangi hadiah sebuah Novel. Tanpa ketahuan mereka, rupa-rupanya bala tersebut adalah rancangan seseorang yang tidak senang dengan kebahagiaan Sabrina.
Sentiasalah kita beringat, apa yang kita lakukan, akan dipertanggung jawabkan pada kemudian hari. Bagaimanakah penerimaan Harizd dan Natasya Shakilla terhadap diri masing-masing sementelah mereka amat membenci di antara satu sama lain? Aleeya dan Zain bermula sekadar kawan biasa, kemudian mereka mula masuk fasa teman tapi mesra. Dapatkah Tuan Megat memenuhi syarat yang ditetapkan dan bagaimana pula perhubungan Miera dengan teman karibnya.
Akan kulepaskan jua air mata ini pergi jauh, sejauhnya, sehingga sepasang mata ini tidak mampu ingat pada hangat titisannya dahulu.
Walaupun, dunia terus maju dengan teknologi, kita akan terus kekal dengan akhlak dan jati diri insani.
Perlukah Miera berkorban lagi untuk senyuman orang lain dan gerimis masih meniti bibir hatinya. Yang dia tahu dia fobia untuk jatuh cinta sebab takut kene tinggal, dia takut kecewa macam pernah dia lalui sebelum ini.Does no contact rule work to get ex back
My boyfriend keeps calling me his ex wifes name
Games to play to get your ex back


Comments to «Novel online suamiku my best friend 14»

  1. BI_CO writes:
    Eyed monsters (GEMS) might be one.
  2. SAXTA_BABA writes:
    Can totally agree that PRO has extra in-depth.