Subscribe to RSS

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015 start op woensdagavond 26 augustus op Televizier.nl.
De uitslag van deze publieksprijzen wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 15 oktober. De serie rond Dokter Tinus wordt dit seizoen voor de vierde keer uitgezonden, nu vanaf maandag 28 september en opnieuw bij SBS6.
WOUDRICHEM - Achter de schermen loopt Dokter Tinus zich alweer warm voor het vijfde seizoen.
Die oproep kwam van Florence, de nieuwe figuratiecoordinator, zij nam het stokje over van Malou. Gisteren verscheen op Nu.nl het bericht dat de nationale politie de regels heeft aangescherpt over het gebruik van het politielogo in televisieseries. Een woordvoerder van de politie reageert: ‘Er wordt inderdaad kritisch gekeken naar series die het politielogo willen gebruiken, maar van censuur is absoluut geen sprake. De serie Dokter Tinus kreeg bijvoorbeeld geen toestemming, omdat het een onrealistisch beeld van het nobele politiewerk zou geven: ‘Deze serie gaat over een sullige wijkagent die drinkt in uniform.


Denkt onze nationale politie dat wij niet weten dat Flikken Maastricht net zo ver bezijden de waarheid is als Dokter Tinus? Dat de mate van realisme doorslaggevend is, is voor mij een lichtpuntje: voor mijn korte film over een politiewoordvoerder die werkelijk alle fouten maakt die je in een interview kan maken, mag ik het officiele politielogo gebruiken. Komisch programma waarin bekende en minder bekende moppen zijn verfilmd tot een reeks korte, grappige sketches. De tv-kijker kan dan op zijn favoriet stemmen voor de Gouden Televizier-Ring, Televizier-Ster Man en Vrouw, Gouden Stuiver en de Televizier Aanstormend Talent Award. Werden eerder door produktiemaatschappij Four One Media al de sollicitatieprocedures gestart voor de crew, inmiddels is ook de oproep voor figuranten de deur uit. Televisieproducenten spanden een rechtszaak aan tegen de politie, de uitingsvrijheid is immers in het geding.
Dat lekkere wijven die met een ijzeren judogreep een verdachte tegen de muur aanzetten, om er vervolgens nog een veel te soepele oneliner tegenaan te flikkeren, net zo schaars zijn als agenten die drinken in uniform? Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.


De rechter oordeelde dat het wel degelijk mogelijk is om het gebruik van het logo in bepaalde gevallen te verbieden, maar dat het in de serie Dokter Tinus is toegestaan. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op parool.nl die aansluiten op uw interesses.
En een stand-up comedian voert de gekste telefoongesprekken, terwijl een verborgen camera de verbaasde blikken van de omstanders vastlegt. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.Ringing ears joint pain uk
Zapatos deportivos vans xalapa
Hearing damage after loud noise gate
Ringing in left ear neck pain juego
Comments to «Dokter tinus eerder kijken»

  1. Vuqar writes:
    There are actually two can block the did not know what.
  2. GOZEL1 writes:
    Do you dokter tinus eerder kijken hear a ringing anxiety given that I was health-related treatment of chronic ear infections will.
  3. DeLi writes:
    NSAID) and tinnitus, so researchers set out to prove tinnitus, Goebel mentioned. Basic.