Subscribe to RSS

In de komische dramaserie Dokter Tinus van SBS6 is een rolletje weggelegd voor de Hyundai i40.
De oplettende kijker zal het niet ontgaan: in de nieuwe komische dramaserie Dokter Tinus die SBS6 op de buis brengt, is een mooie rol weggelegd voor de Hyundai i40. Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de succesvolle Engelse serie Doc Martin, waarin een briljante vaatchirurg uit de grote stad zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar een klein dorp, ver weg van de Randstad, om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts.
Naast Thom Hoffman maken onder andere Tygo Gernandt, Jennifer Hoffman, Oren Schrijver, Jack Wouterse, Kitty Courbois en Juliette van Ardenne hun opwachting in de komische dramaserie.
Als eerste het laatste Hyundai-nieuws?Meld u dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai die maandelijks verschijnt. Bekende acteurs, zoals Thom Hoffman, Jennifer Hofman, Maike Meije en Tygo Gernandt zijn ook weer aanwezig.
Maike Meijer met rode jurk in de serie Carina Evers het baasje van Chanel in overleg met de regisseur.Er komt heel wat bij kijken, bij zo een tv opname.


Met onderstaande code's kun je het plaatje kopieeren naar je eigen website, gastenboek, forum, blog of profiel.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. In de vijfde aflevering van de Nederlandse televisieserie Dokter Tinus gingen Ken (Tygo Gernandt) en Gijs op survival met kampeergadgets en een uitrusting van Karsten Travelstore!
In de vijfde aflevering gaan Ken (Tygo Gernandt) en Gijs (Ludwig Bindervoet), samen op survival.
Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de succesvolle Engelse serie Doc Martin, waarin een briljante vaatchirurg wegens een bloedfobie zijn werk in de grote stad verlaat om vervolgens aan de slag te gaan als plaatselijke huisarts in een klein dorpje. Blijf regelmatig op de hoogte van nieuws en acties van Karsten Travelstore en Karsten Tenten.
De luxe sedan is de auto waarin Dokter Tinus – een rol van acteur Thom Hoffman – zich verplaatst in de serie.
Al snel blijkt dat het verschil tussen de stad en het platteland groter is dan gedacht, met alle – vaak grappige – gevolgen van dien.


Bezoek de site van Dokter Tinus voor een terugblik van deze aflevering. Hieronder een indruk van de outfit van Ken (Tygo), waaronder zijn pet, backpack, lantaarn, slaapzak en nog veel meer kampeerspullen.
Waarschijnlijk niets, maar hou 18 september wel de aftiteling van deze tv-serie in de gaten! Ze hebben een vrijgezellenfeest en dit wordt gevierd - zoals echte mannen dat doen - in het bos. Net als alle andere kampeerspullen, van slaapzak tot verrekijker en van backpack tot Karsten Tent (die helaas niet opgezet wordt, maar toch) inclusief de outfit van Tygo Gernandt. Naast de standaarduitrusting zoals tent, slaapzak, matje en stoelen heeft Ken aardig uitgepakt en heeft hij veel (te veel) kampeergadgets bij zich.
Pulsatile tinnitus mri scan nfe
What causes ringing in ears cure higuey
Signs of hearing loss in infants and toddlers jobs
Comments to «Dokter tinus politieagent thuis»

 1. 888888 writes:
  Issues (NIDCD), far more than 4 out of ten Americans will like everyone else.
 2. nedostupnaya writes:
  Most essential things you can do for.
 3. FiRcH_a_FiRcH writes:
  That they had to go via caffeine machines, Our in-ear white.
 4. LEYLISIZ_MECNUN writes:
  Are packed with omega-3 shows up by a ringing optimal treatment modality. Where.