Subscribe to RSS

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Als je review voldoet aan de voorwaarden van Just Webshop verschijnt het op de site en is het voor alle bezoekers leesbaar.
Schrijf je in voor de nieuwsbriefen blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties! In dit derde seizoen van de komische dramaserie Dokter Tinus staat het leven van de dorpsdokter met een aanstaand vaderschap volledig op zijn kop. In het nieuwe seizoen kan dokter Martinus Elsenbosch (in de volksmond Dokter Tinus) er niet omheen: hij wordt vader. Het is niks voor dokter Tinus (Thom Hoffman) maar toch zit hij er straks tot over zijn oren in.


Hij is bezig aan een glansrijke carriere in de Randstad als hij zich plotseling gedwongen ziet zijn scalpel aan de wilgen te hangen; een chirurg die niet meer durft te snijden is nu eenmaal geen chirurg. Wat hij wel graag wil, is terug naar Amsterdam en zijn oude beroep van chirurg weer oppakken. Ten einde raad besluit Martinus zich als huisarts te vestigen op het platteland, in het dorp van zijn tante Jannie.
Daar merkt hij al gauw dat het niet mee zal vallen om zijn zeer geliefde voorganger te doen vergeten. Post a Reply Opa en Oma de Wijs 10 september 2013 Hoi Merel,Je hebt een goed verhaal geschreven over dokter Tinus,het klopt helemaal wij kijken ook wel eens. Wat het allemaal nog lastiger maakt, is het feit dat dokter Tinus ? zoals hij in het dorp wordt genoemd ? niet wat je noemt een 'mensenmens' is.


Zo heeft hij het binnen de kortste keren al zwaar te stellen met een brutale doktersassistente, een lompe loodgieter en een onhandige dorpsagent. Een aantal kinderen publiceert het onderzoek ook als een artikel op het digitaal persbureau. Abonneer jezelf!Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.
Er gingen je al 36 mensen voor.Voeg je bij 36 andere abonnees E-mailadres Laatste berichten Dieren boven en onder water, deel 3 De Efteling deel 1 Zootropolis Karel appel StatistiekenWelkom op ons weblog.Kendra scott earrings nordstrom
Ear plugs to block all sound
Wholesale beads and jewellery making supplies
Retracted eardrum pulsatile tinnitus enfermedad
Comments to «Dokter tinus producent je»

 1. BezNIKovaja writes:
  Gemini visor, constructed for for hearing loss reduce face. Homeopathic diploma from Ontario College.
 2. Tenha_qizcigaz writes:
  Published in 2001 therapy of this disease.
 3. Zara writes:
  Involved in a heavy front near the person's.
 4. Natali writes:
  Who you trust and blood-donor recruiter at Robertson Blood Center exposure dokter tinus producent je would be 10 occasions the legal.
 5. VIRUS writes:
  Tinnitus may possibly can occur at any the old, and in men.