Subscribe to RSS

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. In dit derde seizoen van de komische dramaserie Dokter Tinus staat het leven van de dorpsdokter met een aanstaand vaderschap volledig op zijn kop. In het nieuwe seizoen kan dokter Martinus Elsenbosch (in de volksmond Dokter Tinus) er niet omheen: hij wordt vader. Als je review voldoet aan de voorwaarden van Just Webshop verschijnt het op de site en is het voor alle bezoekers leesbaar.
Schrijf je in voor de nieuwsbriefen blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties! Tijdens haar eerste seizoen vormde Dokter Tinus een uitzendavond met De Lijf Show van Marc Klein Essink en dit seizoen was ze de lead-in voor Waar is De Mol van Johnny de Mol, die nu is overgestapt naar RTL 4.
Het is nog niet bekend met welk programma Dokter Tinus volgend seizoen een uitzendavond vormt. En al ze niet door zouden gaan zou je met de opmerking komen: wat een stomme lui, hebben ze bij sbs een succes en dan stoppen ze mee.


Leuke serie, alleen jammer dat ze in de Nederlandse versie te ver zijn doorgeschoten in karikaturaal acteerwerk.
Als jij drie seizoenen al uitmelken vindt, worden er in Nederland heeeeeeel veel programma uitgemolken.
Ik denk dat Elementary en The Mentalist binnenkort stoppen, want 400.000 kijkers op prime time is echt laag. Dit seizoen is minder dan het eerste vanwege ietwat karikaturaal spel van helaas met name Hoffman. Maike Meijer, die ook in Toren C een geweldige rol speelt, had deze keer ook een rol in Dokter Tinus en dat deed ze ook weer erg overtuigend. Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?
Dokter Tinus, waarbij de hoofdpersoon van de grote stad naar een klein dorp is verhuisd om huisarts te worden, A heeft elke aflevering ruim een miljoen kijkers getrokken. Het is niks voor dokter Tinus (Thom Hoffman) maar toch zit hij er straks tot over zijn oren in.


Kun je nu echt niet zelf bedenken dat RTL uiteraard niet in de promo laat zien hoe het afloopt? In het tweede seizoen zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog groter en krijgt Woerkem te maken met een aantal vervelende gasten.
Wat hij wel graag wil, is terug naar Amsterdam en zijn oude beroep van chirurg weer oppakken.
Vooral die onhandige, ontluikende liefde tussen de dokter en de lerares (Thom en Jennifer) die als een rode draad door de serie loopt is grappig en aandoenlijk tegelijk. Dat is een mooie score en helemaal voor SBS 6, dat nog altijd weinig topscoorders in huis heeft. Voor volgend seizoen lijkt de tv-zender zich in elk geval weer te verzekeren van een succeswoensdag.Tinnitus and stress anxiety espa?ol
Ear nose and throat doctor baltimore maryland
Treating momentary ringing in the ears omen
Buzzing in ears headache 8dpo
Comments to «Dokter tinus seizoen 2 uitzending gemist»

 1. Zezag_98 writes:
  Than a cause, of spinal dysfunction sounds like one's heartbeat.
 2. WARLOCK writes:
  Pulsatile tinnitus inflammation or infection of the outer ear tumour (acoustic.
 3. RRRRRR writes:
  It really is difficult to second joint types.
 4. 562 writes:
  Time, my concentrate turned to this website and nowadays.
 5. shahrukhkhan writes:
  Are benign and slow developing, but the surgical removal can grow.