Subscribe to RSS

Het programma is een Nederlandse bewerking van de succesvolle Engelse serie Doc Martin, waarin een briljante vaatchirurg uit de grote stad zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie (Hermatofobie).
Acteur Thom Hoffman vertolkt de hoofdrol van de succesvolle vaatchirurg die plotseling wordt geconfronteerd met een bloedfobie, waardoor hij zijn werk onmogelijk nog kan uitoefenen in het ziekenhuis. This is how your name and profile photo will appear on Panoramio if you connect this Google+ account. Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de succesvolle Engelse serie Doc Martin, waarin een briljante vaatchirurg uit de grote stad zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar een klein dorp, ver weg van de Randstad, om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts.
Daarom verhuist hij van de hoofdstad naar het platteland en gaat aan de slag als de enige huisarts in het dorp waar hij alleen zijn tante kent.


Al snel blijkt dat het verschil tussen de stad en het platteland groter is dan gedacht, met alle a€“ vaak grappige - gevolgen van dien. Zijn voorganger was zeer geliefd, dus een warm onthaal voor de nieuweling is dan ook niet vanzelfsprekend. Het empathisch vermogen van de dokter laat daarbij nogal te wensen over, wat het voor hem nog moeilijker maakt om zijn plaats te veroveren binnen de hechte gemeenschap. Al snel blijkt dat het verschil tussen de stad en het platteland groter is dan gedacht, met alle a€“ vaak grappige - gevolgen van dien.Acteur Thom Hoffman vertolkt de hoofdrol van de succesvolle vaatchirurg Martinus Elsenbosch die plotseling wordt geconfronteerd met een bloedfobie, waardoor hij zijn werk onmogelijk nog kan uitoefenen in het ziekenhuis. Daarom verhuist hij van de hoofdstad naar het platteland en gaat aan de slag als de enige huisarts in het dorp waar hij alleen zijn tante Jannie (Kitty Courbois) kent. Zijn voorganger was zeer geliefd, dus een warm onthaal voor de nieuwkomer is dan ook niet vanzelfsprekend.


Het empathisch vermogen van de dokter laat daarbij nogal te wensen over, wat het voor hem nog moeilijker maakt om zijn plaats te veroveren binnen de hechte gemeenschap die hem in de volksmond al snel als 'dokter Tinus' betitelt.Desalniettemin is er al vanaf zijn komst in het dorp een amoureuze spanning voelbaar tussen Martinus en de plaatselijke onderwijzeres Lisa (Jennifer Hoffman). Het nonchalante gedrag van zijn jonge assistente Kim (Juliette van Ardenne) leidt tot de nodige botsingen met de dokter. Hij maakt ook kennis met de lokale klusjesman Bert (Jack Wouterse) en zijn ambitieuze zoon Gijs (Ludwig Bindervoet) en de enige plaatselijke agent Ken (Tygo Gernandt).Chronic tinnitus in one ear nhs
Over the counter treatments for ringing in the ears last
Ringing in ears after blowing nose
Comments to «Dokter tinus tv serie»

  1. Biohazard15 writes:
    Informed me about are ear tones.
  2. LaDy_CooL_BoY writes:
    ENT specialists in our location sustained noise as a probable result in for hearing cells to wither and.