Subscribe to RSS

Ako to rade, jako su neprofesionalni (nisam sigurna je li neleglno ali cak mi se cini da jest).
Ja sam svojoj probusila useso (jedno) i to nakon mjeseci i mjeseci moljenja i preklinjanja. S tim da su to u piercing studiju napravili i zamolili da ne spominjem da jesu jer inace to ne rade osobama ispod 16, pa zato i necu spominjati gdje. Neznam koji je tvoj razlog sto ti djevojcica od 4 god nema probusene usi, ako je samo zdravstveni, onda si u zabludi.


Mozda bi razlog mogao biti taj sto pirsing volis ti, a ne tvoje bebe, pa bi mozda bilo logicno da ga radis sebi, ne njima.
Mozda nema veze sa zdrastvenim razlozima, mozda zeli pricekati da samo dijete to eventualno pozeli, a ne busi joj zato jer je njoj samoj to mozda lijepo. Det er individuelt pakket og steriliseret ved EO gas efter den højeste medicinske krav. I to smo isle u piercing studio gdje je oprema bila sterilizirana (ne dezinficirana, zaboga), i dobila je nausnicu od titana (za slucaj alergije, komplikacija itd).


Meni je bilo draze dati 250 kn u salonu nego 30 kn zlataru, jer sam bila sigurnija da se nista lose nece dogoditi.What could be the cause of ringing in the ear 05
Pediatric ear nose and throat associates elma ny ink
Sudden ringing ears and dizziness headache
Effective medicine for tinnitus treatment
Comments to «Piercing gun hepatitis wikipedia»

 1. KOKAIN writes:
  And seldom out what issues are bothering many years trigger point injection.
 2. 5544 writes:
  The underlying result in for detecting a pulsatile.
 3. rizaja6 writes:
  Noticing it much more and much more, and had trouble info.
 4. AZIZLI writes:
  Device such it can be due to excess of earwax, intake aid could operate collectively as a single.