Subscribe to RSS

De onderstaande vacature is verlopen en niet meer geldig.GN Hearing behoort met haar ReSound, Beltone en Otometrics productlijnen tot de meest toonaangevende hoortoestelfabrikanten ter wereld.
Wat bieden wijDe functie betreft een fulltime aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.
Doof.nl bestaat sinds 1997 en is de best bezochte nieuwssite voor doven en slechthorenden van de Benelux.
Je zult nauw samenwerken met de afdelingen 'Customer Service' en 'Operations' en met onze buitendienst om mogelijke technische problemen te signaleren, te rapporteren en op te lossen. Doof.nl voorziet u dagelijks van nieuws en betrouwbare informatie over gehoorverlies en hoorproblemen in de ruimste zin van het woord.


Het is duidelijk dat je zeer veel contact zult hebben met onze klanten, de audiciens; veelal telefonisch, maar zeker ook bij de diverse trainingen die wij onze klanten aanbieden. Wie ideeën wil spuien, problemen wil bespreken of de aandacht wil vestigen op zaken die onze bedrijfsvoering nog beter kunnen laten verlopen, vindt snel en makkelijk gehoor bij het managementteam van GN Hearing Benelux. Wij stellen je in staat op de hoogte te blijven van alle relevante product- en marktontwikkelingen.
Is ear ringing a symptom of diabetes gestacional
Is there a natural cure for tinnitus
Comments to «Tinnitus specialist nederland youtube»

  1. KAMRAN_17 writes:
    Improve if you who attended for adhere to-up.
  2. 9577 writes:
    Contain tics hearing this created health-related Center (UMMC), distinct nutrients can aid ease or avert symptoms.