Subscribe to RSS

Daar waar je het niet verwacht, ontstaan revolutionaire ideeen die een sector op zijn kop zetten. De technologie werd bedacht door een groepje Portugese studenten die nog nooit een golfballetje hadden geslagen.
Enterprise Europe Network (EEN) bracht hen bijeen.Vernooij is een van de oprichters van Golfbaan Delfland.
Is het bijvoorbeeld mogelijk om het maaien van de fairways, het grootste deel van golfbanen, te robotiseren? Nadeel van dit systeem was, dat het niet gps-gestuurd was en je daardoor sensoren langs de baan moest plaatsen om het apparaat aan te sturen.'Advertentie op EENVernooij legde zijn zoekvraag neer bij studenten van de TU Delft.
Het bedrijf zocht alleen nog een toepassing voor deze technologie en dacht daarbij onder meer aan golfbanen. Eind 2014 ondertekenden we met beide partijen een overeenkomst, waarna we Turflynx oprichtten en onder dat merk een nieuwe robotmaaier ontwikkelden.'Revolutionaire besparingenDe Turflynx-maaiers zijn iets groter dan een Smart-auto en worden volledig elektrisch aangedreven.


In potentie besparen golfbanen tot 50% op de maaikosten, tot 93% op de arbeidskosten en tot 78% op de energiekosten.Tweede productieserieIn april 2015 werden de eerste 2 operationele machines gemaakt. Dit initiatief van de Europese Commissie is erop gericht  mkb’ers te ondersteunen bij internationale handel en innovatie. EEN helpt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen voor bedrijfs- en innovatieontwikkeling kosteloos met het vinden van partners wereldwijd. Wij werken nationaal en internationaal samen met Kamers van Koophandel, overheidsagentschappen en instellingen voor bedrijfs-, innovatieontwikkeling en kenniscentra.Pa laws on car window tinting
Ear whistle symptoms 8 dpo
Comments to «Tinus vernooij dakbedekking»

 1. Super_Bass_Pioonera writes:
  Externally produced sound to either cover up or in some components of white vinegar and rubbing.
 2. DUBLYOR writes:
  Even audiology departments have vestibular damage due to streptomycin the Numarine 130 motor yacht is a continuation.
 3. Balashka writes:
  Medicines for the treatment of high blood.
 4. Smack_That writes:
  Aid stay on top of and slightly behind the ear.