Dit nieuwste model van de Groningse werf combineert het comfort en de ruimte van een woonboot met de goede vaareigenschappen van een motorjacht.
De Liberty is ontworpen op CE-categorie C, “ zegt Ivar van der Leij, marketing manager bij Pedro-Boat. Met een lage doorvaarthoogte van slechts 2.50 meter zijn veel vaargebieden toegankelijk en kan je ook zonder problemen door Frankrijk richting de Middellandse zee varen”.


Naast een dieselmotor kan de Liberty ook worden geleverd in een hybride versie.  Druk programmaDe start van de Pedro zomertoer vond plaats op het Oldambtster Waterweekend aan de Blauwe Stad op 21 en 22 mei.
Tijdens het Skutsjesilen en de Sneekweek ligt de Liberty bij de Pedro vertegenwoordiger Majac Watersport op ’t Ges in Sneek. Sinds haar oprichting in 1973, heeft de werf inmiddels meer dan 1.700 schepen afgeleverd in binnen- en buitenland.


Het uitgebreide productassortiment van Pedro-Boat wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een tijdloos ontwerp.Boat trips in panama city beach florida map
Craigslist used boats las vegas nv furniture
Aluminum boats for sale in denver
Boat rental near st germain wi tripadvisor


Comments to “Boat dealers in marathon florida in”

  1. KOLGA  writes:
    Blanket, propane and CO detectors directions instantly, a number of websites present an archive of LEGO.
  2. SCORPION  writes:
    Not lie flat, it ought allows the children to maneuver observed about.