Dokter tinus seizoen 2 aflevering 10,ear gauge vs mm chart opiniones,raquete de tenis de mesa ping pong - Try Out

Author: admin, 09.02.2016
Het tweede seizoen van deze succesvolle serie volgt de verdere belevenissen van de nogal botte huisarts van het dorp Wourkem. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.
In dit derde seizoen van de komische dramaserie Dokter Tinus staat het leven van de dorpsdokter met een aanstaand vaderschap volledig op zijn kop. In het nieuwe seizoen kan dokter Martinus Elsenbosch (in de volksmond Dokter Tinus) er niet omheen: hij wordt vader. Als je review voldoet aan de voorwaarden van Just Webshop verschijnt het op de site en is het voor alle bezoekers leesbaar. Schrijf je in voor de nieuwsbriefen blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties! Van een terugkerende bloedfobie, huwelijksaanzoeken, een gewonde man in een kruiwagen tot een geheime bewonderaar en oppasproblemen, het komt allemaal voorbij in het nieuwste seizoen van Dokter Tinus. Lisa (Jennifer Hoffman) en dokter Tinus (Thom Hoffman) blijken zeer uiteenlopende ideeen te hebben over de opvoeding van hun zoontje Harry en hun toekomst samen. Ondertussen blijven de inwoners van Wourkem hun nukkige huisarts lastig vallen met allerlei grote en kleine kwalen.


Dokter Tinus, waarbij de hoofdpersoon van de grote stad naar een klein dorp is verhuisd om huisarts te worden, A heeft elke aflevering ruim een miljoen kijkers getrokken.
Martinus Elsenbosch was ooitvaatchirurg in Amsterdam, maar moest vanwege een plotselinge bloedfobie ander medisch werk zoeken. Het is niks voor dokter Tinus (Thom Hoffman) maar toch zit hij er straks tot over zijn oren in. Ik vind dit het heftigste seizoen tot nu toe”, aldus Thom Hoffman die de rol van Dokter Martinus Elsenbosch speelt. Martinus moet alle zeilen bijzetten om zijn gezin bij elkaar te houden en als blijkt dat Martinus’ moeder plots bij hen intrekt lijkt een crisis onvermijdelijk.
Maar terwijl Martinus een pijnlijke, maar doeltreffende oplossing heeft voor al hun problemen, raakt hij zelf steeds meer de greep op zijn leven kwijt. Naast de vaste cast komen er ook veel bekende gezichten langs in een gastrol, waaronder Harry Piekema en Johnny Kraaijkamp jr. In het tweede seizoen zijn de verschillen tussen de stad en het platteland nog groter en krijgt Woerkem te maken met een aantal vervelende gasten. Als huisarts dokter Tinus, zoals hij in het dorp wordtgenoemd, komt hij regelmatig in aanvaring met de plaatselijke bevolking.


Wat hij wel graag wil, is terug naar Amsterdam en zijn oude beroep van chirurg weer oppakken.
Ook Miryanna van Reeden, Sjoukje Hooymaayer, Elle van Rijn en Kees Boot zijn te zien in het vierde seizoen van Dokter Tinus.
In dit seizoen zien we hoe loodgieter Bert zijn waterpomptang aan de wilgenhangt om een nieuw leven te beginnen.
Seizoen 3 was goed voor gemiddeld bijna 1,4 miljoen kijkers en een marktaandeel van 18% (20-54 jaar).
Dorpsagent Ken durft zijnverborgen angsten recht in de ogen te kijken, maar raakt daardoor de weg kwijt. Kim, de ogenschijnlijk luie en onhandelbare doktersassistente, blijkt toch ambitieus te zijn. En zou de met horten en stoten ontluikende liefde tussen dokter Tinus en schoolhoofd Lisa de Graaf nu dan toch echt tot bloei komen?
Noise cancelling headphones black friday tpu
Earring gold pic 30


  • BUTTMEN First realized I had entirely will be a lot higher,simply because the dose can day throughout which.
  • HULIGANKA And throat specialists) or audiologists who can help.