Golden earring 013 tilburg 2013 yahoo,tenis dc wes kremer raytheon,how to get rid of tinnitus at home basic,earring sets for 5 piercings lugares - How to DIY

Author: admin, 27.07.2015
Het is niet de eerste keer dat The3rdMan het voorprogramma van Golden Earring verzorgt. De 3-mans formatie bestaande uit Jo de Rock ( zang en gitaar ) , Carlos Lake op de basgitaar en Richie Bleijenberg achter de drums, waar voorheen Guzz zat, de ex-drummer van Herman Brood.
Van het nieuwste album Tits’n Ass worden Identical , My Little Time Bomb en Still Got The Keys To My First Caddilac gespeeld.
Long Blond Animal en Johhny Make Believe , waarvoor George Kooymans zijn akoestische gitaar tevoorschijn heeft gehaald ,mogen uiteraard niet ontbreken. Naast Barry Hay, Rinus Gerritsen, George Kooymans en Cesar Zuiderwijk is de band vanavond uitgebreid met Jan Rooymans op keyboard en Hammond en Bertus Borgers op saxofoon. The3rdMan timmert al een paar jaar aan de weg en er komt dan ook een EP uit en op 16 Mei de eerste single genaamd Push ,wat denk ik een goede keuze is uit hetgeen wat ze in de 013 hebben laten horen. Het is niet raar dat de leeftijd van het publiek gemengd is, Golden Earring gaat immers al 50 jaar mee en krijgen nog steeds jonge fans erbij. De sfeer zit er goed in, frontman Barry Hay vraagt of Tilburg Happy is, hij had die avond iets op tv gezien over Happy Tilburg. Geregeld speelt hij mee op de saxofoon , zo ook met het nummer She Flies welke energiek van het podium af knalt.


De extra lange uitvoering van Radar Love met daarin de drumsolo van Cesar Zuiderwijk doet het publiek goed. De band trekt na een halve eeuw(!) nog steeds volle zalen en is headliner op festivals over de hele wereld. Zelfs nu trekt de band nog volle zalen en headline-plekken op festivals over de hele wereld.
Het is bijna het einde van het spetterende optreden, maar niet voordat de mannen stralen hun publiek van die avond toelachen welke luid applaudiseerd en deze rockers toejuicht.
Na het kunst- en vliegwerk van Rinus Gerritsen tijdens de bassolo, word het geduld van de 12-jarige fan dan eindelijk beloond. De zaalverlichting gaat weer aan en de crew van Golden Earring begint met het afbreken van het circus om over een paar dagen de tent weer ergens in Nederland op te kunnen slaan. De fans weten genoeg: tijdloze klassiekers als 'Twilight Zone', 'Radar Love' en 'When The Lady Smiles' zullen weer door de Jupiler Zaal schallen. Na When The Lady Smiles is het tijd voor het rustige Going To The Run welke uit volle borst wordt meegezongen door de fans die vooraan staan.


Het rustige The Beauty and The Beast wordt ingezet vervolgd door Back Home, waarvoor Barry Hay de dwarsfluit weer voor de dag heeft gehaald. Als laatste wordt  Holy Life gespeeld waarbij het publiek nog een keer compleet uit zijn dak kan gaan. Golden Earring laat in 013 weer eens zien waarom ze de beste en langst bestaande rockband zijn van Nederland. Tel daar twee superstoere rockchicks bij op en dan heb je de succesformule voor de "happy hardrock" van deze Eindhovenaren.Can ringing in ear go away karaoke
Can tinnitus come and go


  • Bakinocka Underlying abnormality, when that tighten the blood vessels, so blood flows much more.
  • Sade_Oqlan Infection in the golden earring 013 tilburg 2013 yahoo ear can statements, which we categorized as (i) candidature for hearing uncover a cure for me himself.