preload

19.01.2014
Be grateful to everyone, because everybody is creating a space for you to be transformed – even those who think they are obstructing you, even those whom you think are enemies.
The distinction between the subjective and the objective art is basically based on meditation. Fiecare zi incepe cu meditatia dinamica de la ora sase dimineata, urmata de alta ora de liniste profunda. Sunt oameni din toate colturile lumii si e fantastic sa convietuiesti intr-o comunitatea atat de diversificata. In perioada urmatoare, o sa particip la un workshop de autocunoastere si la altul de dezvoltare a relatiilor de serviciu.


Your friends, your enemies, good people and bad people, favorable circumstances, unfavorable circumstances – all together they are creating the context in which you can be transformed and become a buddha. Curiozitatea ma impinge si la o sesiune de tarot, pentru a imi afla provocarile din viata aceasta. Totul functioneaza ca o comunitate exclusivista si sunt, la dispozitie in campus, toate serviciile necesare: cyber cafe pentru acces internet si telefoane internationale, cafenea, bilbioteca, exchange office, information desk, doua restaurante cu mancare vegetariana preparata din legume organice, spalatorie, cabinet medical, boutique. Sforaitul in timpul meditatiei in liniste, furatul din camere sau asocierea tantrei cu aluziile hormonale sunt la ordinea zilei. La ora patru se inchide totul asa ca ma pregatesc de meditatia de seara, care dureaza o ora jumate.


Dupa, daca nu vreau sa incerc alt tip de meditatie, ma duc la party-urile tematice, de genul Bollywood Evening, Zen Night sau Karaoke. Scopul vietii sociale de aici este de a nu incuraja solitudinea sau instrainarea, ci convietuirea in lume fara sa te pierzi in ea.The secret film indir izle
Buddhist meditation centre edmontonComments to «Osho meditation resort contact»

  1. Gulesci_H writes:
    Your companion helps to develop the heart Of Awakening Meditation is a mix of reviewing, repeating.
  2. WARLOCK_MAN writes:
    Throughout the day, offering appropriate perspective, and.
  3. L_500 writes:
    The scenic 27-acre property, where visitors may.
Wordpress. All rights reserved © 2015 Christian meditation music free 320kbps.