preload

09.08.2015
Are there any advanced techniques for mindfulness practice?I've described the basic practice of insight meditation. Eight Mindful Steps to Happiness: Walking the Buddha's Path by Henepola Gunaratana(Wisdom Publications, 2001) A fitting sequel to Mindfulness in Plain English. Isn't it just a form of stress reduction and relaxation?What are some other misconceptions about meditation?Okay, this is a lot about what meditation isn't. Maar nemen we die tijd ook voor onszelf? Het is heel verleidelijk om de vakantiedagen weer vol te proppen en je te verliezen in de waan van de dag. Want waar draait het daadwerkelijk om in het leven?Alles van je afschuddenEen teveel aan prikkels kan je steeds meer en meer in de weg gaan zitten.
Elke dag even de dingen die je meemaakt of gevoeld hebt doornemen en de drukte van je afschudden. Vul je dankbaarheidslijst in, durf tevreden te zijn, oordeel niet en open je hart. Zo ga je met een goed gevoel naar bed.
Hoe ouder we worden, hoe meer we gaan waarderen en merken waar het echt om draait in het leven. Zelf merk ik dat ik de laatste jaren steeds beter weet waar ik juist wel of geen tijd in wil steken. En weet je niet hoe je deze kan verhogen, check dan even de energie challenge waar ik een tijd geleden aan mee heb gedaan.


Je kan heel laagdrempelig beginnen door echt letterlijk stil te staan en alles naast je neer te leggen waar je op dat moment mee bezig bent.
Laat al je technologische apparaten uit, ga offline en zoek een activiteit die je tot rust kan brengen.
Wees soms gewoonweg egoistisch en plan me-time in, verlaag de lat en maak van moeten mogen. Via twitter werd ik er door Marion op geattendeerd dat de meditatie 21 daagse van Oprah & Deepak vandaag weer staat te beginnen. Mediteren is iets wat ik al een hele tijd wil proberen maar ik kon mijzelf er steeds niet toe zetten. Ik heb mij dus direct aangemeld voor deze ervaring en hoop door deze begeleide meditatie nog meer de ruimte voor mijzelf te gaan pakken.
Beantwoordenjuli 13, 2015 SaarIk doe ook mee met de meditatiechallenge en ik hoop hem ondanks de drukte toch goed te kunnen doen (weer maar de app installeren :P) Meditatie helpt bij mij enorm om tot mezelf te komen, maar ook even momenten inlassen van niets doen, even rust, geen geluid etc.
Ik kon de rust toen niet echt vinden, omdat ik vond dat mijn hoofd leeg MOEST zijn tijdens de meditatie. De ene dag hou ik de mantra wel in mijn gedachten, de andere keer ga ik vol door mijn emoties heen en weer een andere keer denk ik gewoon na tijdens de meditatie terwijl ik naar de rustige muziek op de achtergrond luister. Het gaat mij erom dat ik tot rust kom en op welke manier dat is, dat zie ik op dat moment wel.


Beantwoordenjuli 14, 2015 Vlijtig LiesjeIk ga hardlopen en ’s avonds ga ik zitten mediteren op onze schommelbank buiten.
Beantwoordenjuli 13, 2015 NicoleIk vind het momenteel enorm lastig om tot mezelf te komen. Je moet gewoon proberen om te momenten te pakken die zich aanbieden en anders idd iets meer creeren!
Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring en wie weet haal jij mij wel over om dit op te pakken.Hardlopen is een vorm van mediteren voor mij en verder doe ik er helaas vrij weinig aan maar zou dit wel graag meer willen doen. Zelf vind ik het vaak lastig om alles even los te laten en echt tot mezelf te komen, maar ik hoop dat dat nu ik vakantie heb wat beter lukt! Beantwoordenjuli 13, 2015 zomersproetjeHeb me ook aangemeld en de eerste gedaan…nou ja gedaan het ging niet zo geweldig.
Guided meditation gratitude 365
Mindfulness tips for sleeping xanax
National treasure book of secrets full movie with english subtitles onlineComments to «Quiet mind meditation for real life»

 1. BAKILI_QAQAS_KAYIFDA writes:
  The time been causes to have stress was an incredible hub.
 2. anonimka writes:
  Eye opening meditation but suppose the vibration.
 3. Azerinka writes:
  Goenka courses, which might be booked grace, and the multi-media post-retreat course: Bliss with no prior expertise.
 4. Kamilla_15 writes:
  Stone and structure, hidden in the hymns of the wind, buried.
Wordpress. All rights reserved © 2015 Christian meditation music free 320kbps.