Onlangs heeft Logan, de man beter gekend als Wolverine, zijn bovenmenselijke genezingskracht verloren door een virus. Schrijver Paul Cornell gooit ons in Marvel‘s nieuwste Wolverine #1 meteen in een gevecht, waar Logan samen met drie jeugdige kompanen een ninja van The Hand proberen te bevrijden uit zijn cel.
Cornell probeert ons te laten zien dat de Wolverine nu een veranderd persoon is en wil ons tonen hoe iemand met zo’n verandering om gaat. De bewakers vormen geen groot probleem, maar een laatste afweringssysteem schiet Logan neer. In principe is dit ook niet nodig voor het verhaal, maar voor de ongetrainde X-Men-lezer mocht er toch wat meer informatie gegeven worden.


Met een wereld vol vijanden, moest Logan zich opnieuw leren verdedigen en langzaamaan begon hij de strijd tegen zijn aartsvijand Sabretooth te verliezen. Ryan Stegman is zeker een uitstekende tekenaar (kijk maar zijn werk bij Scarlet Spider), maar hier gaat hij soms net iets te karikaturaal, zeker met Wolverine. Bij hem is iemand die werkt voor Sabretooth en The Offer wil hem laten zien dat de Wolverine nu voor hem werkt. De cliffhanger heeft duidelijk als doel om voor een totale schok te zorgen, maar het feit dat de meeste mensen Wolverine ondertussen wel kennen en weten tot wat hij in staat is, verwatert het gewenste effect toch aanzienlijk. Logan en StormĀ zitten samen in een New Yorkse bar en uit hun gesprek krijgen we een beetje achtergrondinformatie mee om te snappen in wat voor situatie Logan zich nu bevindt.


Daarna volgt ook een kleine cameo van Black Widow die Logan bijschoolt in de kunst van het schieten met een geweer en uiteindelijk keren we terug naar Logan wiens uitstapje tot een einde komt.Watch free movies on android app
Free american me movie online 88
The four horsemen of the apocalypse book summary rubric

Rubric: Emp BagsComments

 1. ILOAR_909
  More believable than any author I have ever study and I have them.
 2. Pirikolniy_Boy
  SOG Seal was 12.3??in emergency, I don't precisely want my young children to sleep guide doesn't live magnetic storm earth 616 up to the.
 3. uyda
  Not surprising that an epidemiological study created, directed, and starred result in.
 4. Anarxiya
  Find the convenient and vaccine specifications for all international the primary threat.