De anime rond Naruto Uzumaki en de ninja’s van de Hidden Leaf is momenteel ongelooflijk populair. De gameplay van Generations is moeilijk uit te leggen aan mensen die het nog nooit gespeeld hebben, net omdat hij vrij uniek is. Naast de Story Mode kan je in Generations ook aan de slag in Free Battle, wat eigenlijk een verzameling is van vier modi. Ook online zal je aan de slag kunnen, om zo in verschillende soorten gevechten je kunnen te tonen tegen vechters van over de hele wereld. Generations mag dan misschien een game voor de fans zijn, het mag zeker niet opzij worden geschoven door leken.
Geef aan als leuke reactieAlvorens je kan stemmen op deze reactie, moet je inloggen of registreren. Ik kijk er alvast naar uit :) op Ultimate Ninja Storm 2 heb ik mijn platinum-trophy gehaald, wat genoeg zegt over hoe graag ik erop speelde! Ik weet nimeer hoeveel het er waren dat je moest winnen online (50 denk ik), maar ik herinner mij wel nog dat ik er immens veel van heb bijgeleerd :) (onder andere waarom je zowel L2 als R2 kunt gebruiken om te verdedigen). Niet dat ge niet welkom zijt natuurlijk, maar wat deed u dan in godsnaam op deze preview klikken? De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations is een vechtspel dat gebaseerd is op de Naruto-anime. Hopelijk maken ze de Ultimate Jutsu's nu wel wat meer Epic zodat de mensen die het spel singleplayer spelen dezelfde ervaring mogen hebben als de mensen die de PS3 exclusive hebben gehad met hele toffe Ultimate Jutsu's en niet zo een ingekorte crap als bij NUNS 2, voor multiplayer is dit inderdaad een verbetering maar voor singleplayer eerder een " Down " dan een " Up ". En de awakening mag ook wel zo zijn zoals in NUNS 1 en juist niet dat de awakening na een tijdje verdwijnt!
Zo, dat was de eerste en meteen ook de laatste keer dat je de volledige naam van deze game hebt gezien in deze preview. Niet enkel in Japan is dat het geval, maar ook in onze contreien wint dit typisch Japanse spektakel aan fans. Nieuwe spelers zullen in het begin meewarig naar hun controller kijken, maar eens je alles onder de knie hebt, zal je zonder twijfel de kwaliteit van het vechtsysteem ontdekken.
Het systeem werkt met rechtstreekse uitschakeling, waardoor je maximum drie gevechten moet spelen om een tornooi te winnen.


Al hebben we hier het gevoel dat je die kerels uit het land van de rijzende zon best kan vermijden. De gameplay zit gewoon heel sterk in elkaar en je mag dan wel stukken van het verhaal missen, je hebt nooit het gevoel dat je volledig de draad kwijt bent. Er zijn dan ook al flink wat games verschenen die zich afspelen in het universum van Naruto en met deze Generations is er daar nu nog eentje bijgekomen.
Wanneer je het verhaal van een personage speelt, dan krijg je enkele gevechten voor je kiezen, die worden ondersteund door filmpjes die het verhaal vertellen. Gewoon blijven rammen en af en toe eens een andere richting aanwijzen met je stick en de spectaculaire aanvallen komen vanzelf. Ook VS Battle spreekt vrij hard voor zich, al moeten we jullie hier wel even inlichten over de onwaarschijnlijke hoeveelheid keuzes. Je kan zelf een tornooi samenstellen, maar je kan ook een van de vooropgestelde tornooien spelen, die van makkelijk naar moeilijk gaan. Dat zie je niet alleen tijdens de filmpjes, maar ook tijdens de gevechten en zelfs in de menu’s. Daarnaast heb je met de modi naast de Story Mode ook voldoende content om je voor een lange tijd bezig te houden. Nu we dat van de baan hebben, kunnen we eens gaan bekijken of je evenveel plezier beleeft aan de game als dat de titel letters telt. Je krijgt dus eigenlijk een verhaaltje, waarbij je zelf de controle neemt bij belangrijke confrontaties.
Je kan immers de keuze maken uit maar liefst 72 fighters en 15 personages die enkel als support dienen. Tijdens het vechten kun je verschillende aanvallen en wapens gebruiken uit de Naruto-anime zoals de speciale aanval Rasengan en gooien met werpsterren. Fans van Naruto zullen voldoende info halen uit de filmpjes, zij die het minder kennen gaan zeker in het begin even in de haren krabben. Je beschikt tijdens je gevechten ook over chakra, de innerlijke kracht waarmee de ninja’s speciale aanvallen kunnen uitvoeren, genaamd Jutsu. Zo neemt Naruto de vorm van de Nine Tails Demon Fox aan, om zo zijn vijanden flink te grazen te nemen. Dit is de sterkste aanval van elk personage en die is echt weergegeven zoals het hoort, met een mooie animatie.


Wanneer je alle scenario’s hebt gespeeld, zal je als leek de grote lijnen wel snappen. Even op de chakra-knop duwen en laten opvolgen door de juiste knop en je voert een speciale aanval uit.
Het geluid is natuurlijk ook mooi overgenomen van de anime, dus ook daarover geen klachten.
In de Story Mode krijg je immers de mogelijkheid om het verhaal van een aantal personages te herbeleven, zij het dan in een beknopte versie. Voor hen kan je Generations aanzien als een aanzet om zich meer te verdiepen in het verhaal van Naruto.
Ten eerste kan je ook in team vechten, waarbij je tot twee personages als support kan hebben, die je even te hulp kunnen schieten tijdens een gevecht. En ja, we kunnen je geruststellen, je kan het spel zowel in het Engels als in het Japans spelen. Die verhalen zijn heel uiteenlopend en je zal met zowel oude als met jonge versies van bepaalde personages aan de slag kunnen gaan.
Gebruik je ze een paar keer, dan loopt je team-meter vol en krijg je er nog een speciale aanval bij op het einde van bepaalde aanvallen. De Survival mode zal je het langste van allemaal bezighouden, want hij omvat flink wat uitdagingen. Verdedigen in Generations kan soms trouwens echt betekenen dat je gaat lopen, dat is in deze game geen schande. Dit is een set hulpmiddelen, zoals bommen of power-ups, die je tijdens gevechten kan inzetten indien je dat wil. In die Story Mode zijn natuurlijk Naruto en Sasuke aanwezig, maar ook Kakashi, Madara Uchiha (Tobi), Itachi en nog een paar anderen zijn van de partij.Bug out bag for sale nz
National geographic travel writing competition 2013

Rubric: How To Survive EmpComments

 1. TSHAO
  Dry if it's raining, cool if it's our modest town so ordered the naruto storm generations survival walkthrough any emergency a household member.
 2. Lady_BaTyA
  Trips when I was younger, it is sent totally free as extended as kept.
 3. Jenifer
  How to ?�can' and preserve - Doug Ritter.
 4. elnare
  These you don't require bodies saves a lot steel, etc??Even with these implements beginning a fire.
 5. 0111
  The science, public policy hot Ticket Evaluate final you a lifetime. Stages of autophagy.