Numerologie semnificatia numarului 3,free phone directory washington,astrology for 2014 date of birth - Plans Download

21.12.2013

Numerologia sau stiinta numerelor este o disciplina pe cat de veche, pe atat de captivanta. Descoperirea tiparului energetic al numarului ce corespunde numelui tau de familie te poate ajuta in primul rand sa intelegi mai bine mecanismul interactiunilor dintre tine si restul familiei.
Astfel, vei putea aduce mai multa armonie si intelegere in sanul familiei tale, stiind cu mai multa acuratete de unde ai pornit si incotro te indrepti in continuare. Apoi se vor aduna toate cifrele obtinute in urma echivalarii numerice, rezultand un numar format din doua cifre. Pentru membrii acestei familii, independenta si lupta pentru atingerea obiectivelor personale sunt caracteristici definitorii.
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!. Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Poate ai auzit deja despre interesantele semnificatii numerologice ale datei de nastere sau ale numelui tau luat intreg. Vei avea de asemenea ocazia de a descoperi legatura profunda pe care o ai cu rudele tale, legata de o anumita karma sau misiune de viata comuna. Cum iti afecteaza viata in urmatoarele 9 luni Vibratia Puternica a acestui numarSecretele numerologiei. Aceste doua cifre vor fi la randul lor adunate, spre a obtine un rezultat final compus dintr-o singura cifra.


Vor fi foarte atrasi de ideea de competitie, chiar si in cadrul familei, avand reale aptitudini pentru a fi primii in tot ceea ce intreprind. Afla-ti viitorul folosind puterea numerelorNumerologie: Data nasterii tale, mai mult decat o intamplare. Spre exemplu, daca adunand cifrele care corespund literelor din numele tau de familie obtii valoarea 56, vei aduna mai departe 5+6=11, iar apoi 1+1=2.
Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.Horoscope in urdu weekly and monthly
Astrology calculator ascendant natal

Categories: Online Reading Books For KidsComments to «Numerologie semnificatia numarului 3»

  1. All of your numerology calculations you are being asked for extra make the trek.
  2. Basis for who YOU are.For those who.
  3. Will get accurate horoscopes the quantity exercises, tips and tools that are extremely effective in helping.
  4. But, you have problem the quantity 6 in Numerology 6 is considered.
  5. ??Being pregnant teachers, or other figures.