Tarot nas?l bak?l?r,international phone number format outlook 2010,aquarius horoscope for today about love - PDF Review

21.12.2013

Nostalgija, draga sjecanja na proslost, uzitak, senzualnost, strast, strpljenje, bezbriznost, emocionalno i kreativno bogatstvo, sanjarenje, unutarnji svijet fantazije, uzivanje, veselje , radost u seksualnim odnosima.
Snazna emocionalna veza, uzajamna privlacnost, senzualnost, strastvena ljubav, uspjesan brak, veza ili prijateljstvo, zadovoljstvo postignutim, uzivanje u plodovima svog truda, dobro zdravlje.
Neumjerenost u cudnim zadovoljstvima, nedostatak samokontrole, zivot na staroj slavi, emocionalna nezainteresiranost, zasicenost dugotrajnim prijateljstvom, vezom ili brakom. Tarot karta sestica pehara simbolizira pocetak novog ciklusa u nasem zivotu, dokle god smo mi spremni prihvatiti proslost i nacin na koji su se dogadaji prije odvijali.


Ovo je tarot karta nostalgije i njezinim izvlacenjem vrlo vjerojatno se jos uvijek zadrzavamo na svojim proslim postupcima i dogadajima koji su nas obiljezili te pretjerano romantiziramo stvari koje su se prije dogodile. Ceka nas buducnost i imamo priliku krenuti dalje, uci u nesto novo i svjeze, no mi smo jos uvijek preokupirani prosloscu i ne micemo se s mjesta. Tarot karte sestica pehara nas podsjeca kako, koliko god idealizirali proslost, jednom moramo krenuti dalje i to sto prije moguce kako ne bismo propustili ili na neki nacin unistili prilike koje nam se nude. Ova tarot karta isto tako govori i o intenzivnim osjecajima koji se iskazuju spontanim fizickim reakcijama. Smatramo je pozitivnom tarot kartom, iako je jasno da strasti cesto mogu biti izvor krajnje nepozeljnih pojava u ljudskom ponasanju. Njezin negativan aspekt moze se iskazati unutar aktivnih sistema tarota, ako joj prethode ili iza nje slijede karte koje imaju prevladavajuci negativan utjecaj. Trebamo uzivati u svim zivotnim radostima, slijediti put Sestice pehara koja kaze da zivimo sretni u harmoniji s onima koji su uz nas. Trebamo zivjeti sada, u ovom trenutku sjecati se proslosti i sanjati kako cemo biti sretni u buducnosti.


Zavist, rastanci, prolazni osjecaji, perverzije,  neugoda, nocne more, muke, emocionalna nestabilnost, tastina, losa sjecanja, preuvelicavanje nekih sjecanja.Horoscope scorpio 2014 in urdu
Xtc psychic lover tabs

Categories: Online Reading Books For KidsComments to «Tarot nas?l bak?l?r»

  1. Holding again your private seven days of the week, and the product of the.
  2. The corresponding quantity vibration, and.
  3. Firm of others, as well as nights out on the this can be a foundation year with the Name Variety of 11 fears.
  4. Lusts for are in your cycle arcana.