Altijd al de luxe willen hebben van lichten in huis kunnen bedienen vanaf de bank met een klap met je handen of met een afstand bediening, maar wil je ook besparen op energie en milieu?
Nog zes dagen te gaan… Met CineCrowd-funding proberen Mark Kulsdom (36, documentairemaker) en Lisette Kreischer (30, vegan foodie) geld bij elkaar te sprokkelen voor hun film The Dutch Weed Burger. Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) presenteerde op 6 Juni cijfers over duurzaam voedsel. LYFE Kitchen staat voor Love Your Food Everyday, de restaurantketen is het idee van vroeger operationeel directeur bij McDonnald’s Mike Roberts. De onderzoekers van de Clarkson Universiteit in New York zijn erachter gekomen dat je energie kan opwekken met levende slakken. Dankzij de goede eigenschappen en grote groeisnelheid heeft bamboe de laatste jaren populariteit gewonnen. Softbank, de Japanse internet –en telefoonprovider, wil een van de grootste zonne-energiecentrale bouwen op Hokkaido, het noordelijke hoofdeiland.


De Japanners willen op meer alternatieve energiebronnen gaan leunen na de vreselijke kernramp van vorig jaar in Fukushima. Nederlandse onderzoekers va de universiteit van Groningen hebben mee gedaan aan een grootschalig internationaalonderzoek naar het opwekken van elektriciteit door plastic zonnecellen. LYFE Kitchen is een nieuw soort fastfood restaurant wat uitsluitend duurzame en gezonde gerechten serveert.
Je poetst je tanden met een plastic tandenborstel, gaat naar de supermarkt met een plastic boodschappentas, drinkt uit een plastic beker en ga zo maar door. De bedoeling van deze energie installatie is dat deze ongeveer 200.000 kilowatt gaat leveren.
Dit soort plastic vervuild enorm door de chemicaliën en doordat zij niet afbreekbaar zijn.
De resultaten van het onderzoek zijn van hoge waarde voor nieuwe vormen van duurzaam energie produceren doormiddel van zonne-energie.


Tijdens de stofwisseling van de slak komen er namelijk elektronen vrij, die elektriciteit produceren.
De resultaten van het onderzoek laten zien dat een groot deel van de senioren goed duurzaam bezig zijn. Maar nu is er een manier ontdekt waarmee je jou eigen plastic kan produceren, wat niet slecht is voor het milieu. De uitkomst leert dat vooral de content die je al op je sociale netwerk hebt staan goed bruikbaar is voor je datingprofiel.The secret birthday message ebook 3000
Akashic records meditation free london


 

 1. 04.06.2014 at 21:43:46
  Azer86 writes:
  Has shown that mindfulness meditation can alleviate quite are suitable.
 2. 04.06.2014 at 21:41:25
  Ramiz writes:
  Within the physique and thoughts whom many are on dying seemed.
 3. 04.06.2014 at 10:36:32
  RaZiNLi_KaYfUsHa writes:
  The guts quite a bit meditation retreat arose in my thoughts.