Duboko transformirajuce frekvencije ljekovitih zvukova koje se koriste u nasim Cakra Set CD-ovima i MP3 zapisima napreduju od Korijen Cakre do Kruna Cakre, troseci priblizno 5-7 minuta na svaku, zavisno od duzine programa.
Ovaj prgram koristi tehniku zvanu “stereofoni taktovi” da vas dovede u zeljeno meditacijsko stanje mozdanih talasa; Kilnite ovdje da naucite vise o tome. Opustite se, zatvorite oci, stavite vase slusalice, i pripremite se za jednu od najjedinstvenijih i najmocnijih Cakra meditacija koje cete ikada iskusiti!
Prosvijetljeni Gamma Cakra Set (‘The Enlightened Gamma Chakra Suite’) MP3, kojeg mozete preuzeti, ukljucuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Cakrama. Ukoliko zelite kupiti CD Prosvijetljeni Gamma Set za lijecenje Cakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje. Ovaj posebni stereofoni takt program pocinje na stereofonom taktu od 20 (Beta) i postepeno se spusta na niski Alpha takt od 7.83 a zatim se vraca na takt od priblizno 12-13. Probudeni Alpha Cakra Set (‘The Awakened Alpha Chakra Suite’) MP3, kojeg mozete preuzeti, ukljucuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Cakrama. Ukoliko zelite kupiti CD Prosvijetljeni Alpha Set za lijecenje Cakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje. Ovaj specificni stereofoni taktovi program pocinje na stereofonom taktu od 16 (Beta) i postepeno se spusta na niski Theta takt od 3.9 a zatim se vraca na takt od 15. Set za lijecenje Theta Cakre (‘The Theta Healing Chakra Suite’) MP3 zapis, kojeg mozete preuzeti, ukljucuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Cakrama. Ukoliko zelite kupiti CD Prosvijetljeni Theta Set za lijecenje Cakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje. Ovaj specificni stereofoni takt program pocinje na stereofonom taktu od 20 (Beta) i postepeno se spusta na niski Delta takt. Duboki Delta Cakra Set (‘The Deep Delta Chakra Suite’) MP3 zapis, kojeg mozete preuzeti, ukljucuje 9 strana elektronske knjige sa potpunim informacijama o Cakrama.


Ukoliko zelite kupiti CD Duboki Delta Set za lijecenje Cakri po cijeni od $16.95, Kliknite ovdje.
Ukoliko zelite kupiti Alpha i Delta Cakra Set od dva CD-a po cijeni od $29.95, Kliknite ovdje. Budite OPREZNI prilikom koristenja Stereofoni takt programa… ako patite od poremecaja iznenadnih napada, ili ozbiljnih mentalnih bolesti kao sto su sizofrenija ili psihoticni poremecaji, ili ako ste patili od ozljeda mozga ili trauma glave, mi vam savjetujemo da NE koristite programe zucne terapije. One nisu podesene samo na frekevencije Cakri, nego takoder i na frekvencije Zemlje… stereofoni taktovi napreduju duz frekvencija poznatih pod nazivom Sumanove Rezonancije. Nas automatski sistem za preuzimanje ce vas preusmjeriti direktno na stranicu za preuzimanje, i takoder ce vam poslati e-mail sa uputama za preuzimanje sadrzaja. Zbog toga, ovo bi ste trebali koristiti samo u vrijeme i na mjestu gdje je uredu da zaspete, posebno ako ste novi u ovome. Zbog toga, ovo bi ste trebali koristiti samo u vrijeme i na mjestu gdje je uredu da budete u mogucnosti eventualno zaspati.
We combine this science with the art of spiritually healing sound, for wholeness and balance. Napredna meditacija i joga povezuju Gamma frekvenciju mozdanih talasa sa stanjem cistog saosjecanja. Ustvari, moguce je da cete osjetiti nesto u svakoj tacki, iskusite oslobadanje zarobljenih emocija, fizicke osjecaje, vibracije, euforiju… iskustvo svakog pojedinca ce biti drugacije, a ni vase licno iskostvo moze da ne bude isto svaki put, kako napredujete na vasem putu duhovnog rasta.
Ova frekvencija mozdanih talasa se pojavljuje u toku sanjarenja, fantaziranja i kreativne vizualizacije. Kako biste iskoristili blagodati stereofonih taktova, morali biste koristiti slusalice, te biti u vremenu i mjestu gdje je uredu da se opustite ili cak zaspete.
Posljedicno, ovo biste trebali koristiti samo u vrijeme i na mjestu gdje je uredu da budete u mogucnosti da zaspete.


Uvijek koristite uobicajene napomene; nemojte voziti, koristiti tesku masineriju, kuhati, ili raditi bilo sta sto je potencijalno opasno i sto zahtijeva vasu potpunu paznju dok koristite BILO KOJU samohipnozu, podsvjesne zvucne terapije ili stereofoni takt program.
Poenta je, ne samo posloziti vasu energiju kako bi se popravio balans Cakri, nego takoder posloziti vas da osjetite balans sa nasom planetom. Istrazivaci su takoder ustanovili da Gamma frekvencija mozdanih talasa je povezana sa pojacanim osjecajem za percepciju, obradom informacija i raspolozenjem. Ova frekvencija mozdanih talasa je cesto povezana sa stanjem duboke relaksiranosti, te sa blagim transom ili meditacijom. Prilikom prvog koristenja programa zvucne terapije, u pocetku se mozete osjecati po malo “drugacije” ili “cudno”, ali koristite opsta znanja, te osluskujte vase tijelo; ako osjetite simptome neugodnosti, ili pogorsanje postojecih simptoma, prekinite upotrebu. Balansiranje Cakri sa nasim jednostavnim, lahkim za koristenje meditacijama za lijecenje Cakri zvukom je jako vazan prvi korak u ponovnom balansiranju vase zivotne energije, Tijela, Uma i Duse! Ovo jako zeljeno Gamma stanje mozdanih talasa se obicno postize samo nakon dugogodisnjeg prakticiranja meditacije. Ona moze uciniti veoma osvjezavajuci i opustajuci “prekid”, pauzu , u toku dana, narocito u ova stresna vremena. Theta frekvencija mozdanih talasa je takoder povezana sa kreativnim razmisljanjem, omogucavajuci nam da dodemo do naseg unutarnjeg genija.Secret codes and number games
The secret of nimh 2 timmy to the rescue download
How do you know your soulmate is coming out


 

  1. 21.08.2015 at 23:47:48
    S_O_N_I_K writes:
    Retreat center help workers concerned.
  2. 21.08.2015 at 11:24:57
    ISABELLA writes:
    Available in the market, there are some which are able to raise help with the getting.