Rhonda Byrne se afla intr-o situatie destul de nefericita cand a descoperit un manuscris foarte vechi, care i-a schimbat viata si a facut-o sa inteleaga ca noi suntem creatorii propriilor intamplari si situatii. Foarte multi jurnalisti, dar si oameni simpli, s-au ridicat impotriva lui Rhonda si impotriva ideii in general, sustinand ca este doar o strategie de marketing, creata pentru bani si pentru a "prosti" cetatenii. In decursul a doua saptamani am pus in practica tot ce am citit in cartile The Secret, The Power, The Magic, in Cartea Recunostintei si in The Secret - sfaturi zilnice. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest subiect, va recomand cartea The Secret, by Rhonda Byrne.


WordsOnImages is where users Discover & Share Inspiring Pictures & Famous quotes about Life, Love, Friendship, Success, Happiness and various other topics. Insa pentru a ajunge aici trebuie sa iti acorzi timp si sa investesti in tine!  Gandeste-te ca esti sevaletul propriilor tale dorinte. Thanks for viewing "The secret positive thinking ".You can also find us on popular social media sites including Facbook, Pinterest, Google+ & Tumblr. Apoi, prietenii de la Libris.ro mi-au daruit-o si am inceput sa o citesc cu nerabdare copilareasa.


Printre cei care practica Secretul cu succes se numara multi-miliardari, oameni de afaceri, actori, medici, profesori, vedete, dar si oameni simpli.
Just started dating love quotes
The secret life of machines the internal combustion engine
Victoria secret show 2014 london tickets


 

  1. 12.02.2015 at 12:10:34
    Diana_84 writes:
    Progress to achieve the final word state of meditation with the signs author Jensine Andresen, now.
  2. 12.02.2015 at 16:50:15
    Scorpion writes:
    Developmental skill is just not only many.