Formada em Comunicacao pela ULBRA, Fernanda Furquim e jornalista e pesquisadora de series de TV.
ADENDO: no dia 17 de maio o canal confirmou as informacoes desta postagem O canal americano realizara seu Upfront no dia 17 de maio, quando apresentara oficialmente sua nova grade de programacao para a Temporada 2012-2013.
A temporada 2011-2012 americana estreou nos EUA em setembro, trazendo novas producoes de diversos generos. Horas depois de anunciar que "Ringer" teria sua primeira temporada completa, o canal CW americano acrescentou a lista "The Secret Circle" e "Hart of Dixie", que ganham mais nove episodios, totalizando 22 para a primeira temporada de cada serie.
A kasza es a borongos hangulat ellenere a szineszek jol ereztek magukat a The Secret Circle forgatasan, errol a tovabb mogotti 6 es fel perces bakiparade is arulkodik. A kibeszeloben mar tobben jeleztetek, hogy illene mar foglalkozni a The Secret Circle-lel, hiszen eljutottunk az evad feleig. Kilenc resz ment le eddig a CW uj misztikus tinisorozatabol, amelyben a boszorkanysag all a kozeppontban. A pilot egesz erdekes tortenetet vazolt fel az erdeklodo nezoknek, de eddig nem igazan tudtak kibontani sem a tortenetben rejlo lehetosegeket, sem a karaktereket: a foszereplok elegge egydimenziosak eddig, a mellekalakokrol meg nem is beszelve.
Aprankent halad azert a tortenet, de igazabol eddig csak egy meglepo huzasuk volt az iroknak, amire nem szamithattunk, szoval eleg kiszamithatoak az esemenyek, raadasul a szereplok pedig eleg gyakran ostoban viselkednek.
Mivel nekem is vissza kene adni a junkie igazolvanyom, ha nem tudnam le az osszes pilotot, igy bizony beficcent ez a ket sorozat is idovel. Kezdem a jobbikkal, mert a The Secret Circle egesz nezheto lenne, ha nem lattam volna mar rengeteg hasonlo tinisorozatot.
Az ujoncsorozatok kozul talan a The Secret Circle-nek megy legjobban a kibeszeloje, nemsokara akar oldalra is kikerulhet, bar mindenkeppen jo lenne, ha tudnek a napokban irni egyet a sorozatrol. A CW kis kesessel azt is bejelentette, hogy a Ringer utan a Hart of Dixie es a The Secret Circle megkapta a teljes evadot, az eredetileg berendelt 13 reszhez a +9-et.
Oke, megerkezett Jaime Murray es meg szajbaragos flashbacket is kaptunk, a resz pedig a pilotbol hatramaradt hulla kerulgetesebol proballt feszultseget csiholni a sok szappant higitando, de idovel unalmassa valt a sokadik ijesztgetes.
A mitologia melyitese es az uj szereplo bejott, sejtetik a hatterben folyo uzelmeket, azonban a rosszlany (akibol idovel nyilvan jo lesz, hogy a jobol meg rossz legyen…) annyira sablon, hogy faj nezni, foleg a szinesz remisztoen mesterkelt, tuljatszott alakitasa miatt. Az elso resz megvalositasa, a konfliktusok megalapozasa, a karakterek, szinte minden korrekt volt, nagyjabol olyan, mint amire szamitani lehetett – nem kiemelkedo, de kellemetlen meglepetes sem ert. A The Secret Circle Cassie-rol szol, akinek gyerekkoraban meghalt az apja (azaz nem halt meg, gondolom), most pedig az anyja (a Gonoszember megolte ot), igy egy csendes kisvarosba, Chance Harbor-be koltozik a nagyanyjahoz. Cassie-t annyira megrazta edesanyja halala, hogy atment ketdimenziosba, de szerencsere az iskolaban (ahol o az uj lany), valamint a varosban koborolva egymas utan talalkozik 5 vele egykoru tinivel, akik azert rendelkeznek mar nemi karakterisztikaval. A vegeredmeny, meg egyszer mondom, semmikepp sem lett kiemelkedo, de arra eppen eleg, hogy a folytatasra magaval vigye az erdeklodoket. A kisse csaloka szavazasok alapjan az evad masodik legvarosabb sorozata a The Secret Circle.


A The Vampire Diaries-bol kiindulva ez az a sorozat, amibol azonnal le kene nyomni 4-5 reszt, hogy dontson az ember, hiszen a kezdes tempoja sok mindent meghataroz es esetleg olyanokat is elveszithet, akiknek egyebkent bejonne a sorozat idovel. A csutortoki 21.00-s idopont es a TVD felvezetese annyira adja magat a sikerre, de nem feledni, hiaba egy az iro, nem terveznek crossovert a ket sorozat kozott. A tovabb mogott 2 uj, rovid promo, egy 4 perces bemutato filmecske es 5 interju 5 foszereplovel. La serie The Secret Circle (Le Cercle secret) a malheureusement ete annulee par la chaine The CW cette semaine apres une finale incroyable, mais le producteur executif de l’emission, Andrew Miller,  a quand meme devoile ses plans pour une hypothetique deuxieme saison de sa serie. Je suis traductrice et redactrice d'articles dans les domaines de la television et du cinema. Criada por Frank Lupo, a serie policial apresentava a dupla Rick Hunter e DeeDee McCall solucionando crimes.
O canal CW, voltado ao publico jovem, apresentou sua nova grade de programacao na tarde do dia 19 de maio, confirmando informacoes previamente divulgadas pela midia. Hmm, valahogy a fiatalokat mindig viccesebb latni, ahogy bakiznak, bar az is igaz, hogy ebbol nagyon lejon, hogy szineszileg sem volt mindenki a topon.
Nem ismerem Britt Robertson korabbi sorozatait (Swingtown, Life Unexpected), de itt kifejezetten pocsek volt, nem akarom szepiteni a dolgot, de o volt talan a leggyengebb lancszem az egeszben.
Kar, hogy a Ringer mellett jelenleg a TSC szamit a legvaloszinubb CW-kaszanak, annyira leepitette magat nezettsegileg a sorozat, raadasul mindezt a legnezettebb felvezetesevel. Par mondat az elso reszekrol, lehet, kesobb valtoztak, de spoiler: ezt maximum a kommentekbol fogom megtudni. Verdikt: Ez igy nem nezos, nem erdekes, bar a harmadik reszre talan meg maradok, hatha nem csak az utolso percben jelenik meg a masik szal.
Marmint nem torteneti meglepetesre, csavarra gondolok, hanem arra, hogy azt hozta, amit kinal: egy misztikus, tini foszereplos sorozatot, melynek vilagaban a kivalasztottak meg varazsolni is kepesek.
Klisek voltak, nana, de kellettek is, kodgep meg hollo mar kevesebb volt, utobbi mondjuk cameo-zik a focimben, talan csak a sejtelmesseg erolteteset vittek tulzasba, s a rejtelyes, hangulatteremto billentyusfutamokbol, plusz a CW-hoz kepest meglepoen keves popszambol allo zene felhozatal sem volt annyira eros. Washington allamban jarunk, a kozelben ott van tehat Twin Peaks is, plusz Seattle, ahol a The Killing jatszodik, ergo a hangulatot mar eleve megalapozza a szurkes idojaras, a viz kozelsege, valamint a tavoli hegyek ormai is igen festoi kilatast nyujtanak. A keszitok nem is cicoznak, mas fiatalt meg veletlenul sem mutatnak nekunk, hiszen az Otok (muszaj elloni, bar csak sokara derul ki) boszorkanyok, akiknek nagy szukseguk van egy hatodikra, hogy letrejohessen a Titkos Kor, ld. Es ne feledje senki: bar a szulok szerepe ezuttal kiemelten fontos, megiscsak tinik a foszereplok, tehat a The Secret Circle rendelkezik a tinisorozatok minden pozitivumaval es negativumaval.
Roviden boszorkanyos sorozatkent lehet jellemezni, kisvaros, fiatalok, iskola es magia, ami kell. Sot, erdekesseg, hogy eppen Kevin Williamson irta meg a The Vampire Diaries spinoffjat a mostani pilotszezonban, de meg nem jutott el a castingig, igy lehet, hogy jovore valosulhat meg.
Tres creatif, ce dernier episode s’est termine sur une ouverture incroyable laissant place a plusieurs suites fascinantes.


A siker mondhatni adta magat, egy ujabb fiatalos misztikus sorozat a The Vampire Diaries felvezetesevel.
Neha a jelenetei is annyirol szoltak, hogy csak nez, mint aki nem tudja eldonteni, hogy mit is keres a diszletek kozott, vagy elettelenul elmond egy mondatot.
Lehet a kesobbiekben javult, de a pilot alapjan orulok, hogy winnie huzta maganak a surgosebb irast. Kellenek, tudom, el fogom viselni oket, a sorozat is fel fog noni idovel, de hiszem, hogy tinedzsereket nem csak a szeret-nemszeret tengelyen lehet mozgatni. A meglepetesnelkuliseg persze lehet pozitivum es negativum is, de akit alapbol erdekel a The Secret Circle, azt velhetoen tovabb is erdekelni fogja (kell par resz, mig kiderul a fo irany), akit pedig nem nagyon erdekelt, azt az 1×01 sem fogja felajzani. A pilotbol az derul ki, hogy eroteljesen ra akarnak fekudni a mitologiara, az osokre, a boszorkanysag mibenletere, ami szimpatikus, s szerintem 2-3 resz mulva az is kiderul, hogy merre loditja meg a szekeret Kevin Williamson. Phoebe Tonkin a demande a Miller de donner a Faye un petit cote «Matilda» a la finale, ce qui explique pourquoi elle a fete avec Melissa, mais a la television, on ne peut pas feter longtemps. En se battant contre les tenebres, Adam a reussi, assez etrangement, a les accueillir en lui. Az evad elejen meg szep nezettseget produkalt a sorozat, viszont a szezon vegere hihetetlenul le is epitette azt. Az ikertestvere helyet atvevo no torteneteben lehetne potencial, de a sorozat kidolgozasa SMG kvalitasait kiveve a kepletbol is maximum alulrol surolja a kozepszert. Addigra a karakterek is jobban testet oltenek, meg lehet kedvelni oket, s kiderulhet, hogy mi is a tet a The Secret Circle-ben. Szorakoztato, de nem nyujt semmi extrat, amitol azt ereznem, hogy minden heten latnom kene az uj reszeket.
Termeszetesen a sztori szinte minden vonalan nagyobb teves szineszek vannak, igy a tobbseg visszater a kesobbiekben, nincs lezart szal. Tiniszerelmek (termeszetesen rogton feltunik a srac, akinek baratnoje van, de a vonzalom a vonzalom, meg a fuggonyon kukkolo rosszfiu is bekoszon), kis magia, meg a szulok kavarasa. Ugy tunik mindenkinek van kepessege, es az idosebbek akarnak valamit a fiatalokeval kezdeni.
Il etait comme le garcon chetif a la plage se faisant lancer du sable par les gros bras, qui s’evade avec ses bandes dessinees avec beaucoup de muscles afin de ne pas avoir a vivre ca a nouveau.
Nous allons constater que cet objectif de boucler le cercle n’est pas aussi facile que Blackwell le croit.Best buddhist meditation dvd 2014
Criminal mind games free download
Self hypnosis weight loss video
Watch the secret online full movie download link


 

  1. 08.04.2016 at 14:24:10
    EMOS3 writes:
    Wrong way up and gave me a grounded connection to myself like never before your fear.
  2. 08.04.2016 at 11:31:51
    SLATKI_PAREN writes:
    Meditation Backyard on the Religious Wellness offer 5 religious itineraries.